2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا۳۸هفته و۴روز سزارین میشن مگر اینکه رشد بچه عقب باشه صبرکنن چون رشد رحمی ضامن سلامتی بچه هاست

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

من سره دوتا بچه هام 38هفته و 3روز دکتر نامه داد زایمان کردم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
وقتشه دیگه چرا نامه نداده؟؟

۳ روز پیش رفتم نامه بگیرم، دکترم زایمان بهش خورد رفت بیمارستان و دیگه نیومد

الانم که این چند روز تعطیله

اولین وقت مجددش برا ویزیت پنجشنبه بود

نمیدونم ریسک نیست تا پنجشنبه صبر کنم؟

بهش پیام دادم جواب نداد

۳ روز پیش رفتم نامه بگیرم، دکترم زایمان بهش خورد رفت بیمارستان و دیگه نیومدالانم که این چند روز تعطی ...

منم شرایط تورودارم.همش نکرانم ازطرفی دلم میخواد تا چهل صبر کنم یعنی یک هفته دیگه تقریبا.ازطرفی نکرانم دیر بشه. هی به تکوناش حساس میشم‌.فقط فرداوقت دارم که اگه میخوام برم پرونده تشکیل بدم یااینکه کلا صبر کنم تا سرتاریخ ان تی. سزارین دوم هستم.دکتر خودم بخاطر تعطیلات سفر رفته. البته بیمارستان دولتی میشه بری پرونده برای دکتر دیگه تشکیل بدی. خیلی دودلم خوابم نمیبره

منم شرایط تورودارم.همش نکرانم ازطرفی دلم میخواد تا چهل صبر کنم یعنی یک هفته دیگه تقریبا.ازطرفی نکران ...

اخه واسه سزارین خیلی ریسکه بخوای تا ۴۰ هفته صبر کنی

من اخرین سزارینم دو سال پیش بوده، شرایط طبیعی زایمان کردن رو اصلا ندارم، برا همین از ریسک صبر کردنش میترسم

حالا ماماش برام نامه نوشت، گفت اگه دکتر جوابت رو نداد، پنجشنبه خودت برو بیمارستان نامه رو نشون بده ، اونا خودشون به دکتر زنگ میزنن و چون ۳۹ هفته تمامی به احتمال زیاد بستریت میکنن

نمیدونم والا

کاش پنجشنبه برم حداقل ردم نکنن بگن برو دوباره بیا

اخه واسه سزارین خیلی ریسکه بخوای تا ۴۰ هفته صبر کنیمن اخرین سزارینم دو سال پیش بوده، شرایط طبیعی زای ...

انشاالله همونی که میخوای بشه و بسلامت زایمان کنی‌‌.برو بگو سزارین دوم هستم و درد دارم! چرا دکترت نامه نداده تا هفته ۳۹؟ حالا من به اختیار خودم دارم صبر میکنم. فردا میشم ۳۹هفته اما دکترم مرخصیه میتونم برم زیر نظر پزشک دیگه اما امروز نرفتم بقیشم که تعطیلاته و.. دیگه تاهمون سه شنبه هفته آینده سعی میکنم زیاد استراحت کنم که عملم بیوفته چهارشنبه صبح با دکتر خودم.یعنی دقیقا ۴۰هفته. انشاالله که فسقل بمونه. سزارین قبلی ۳سال پیش بوده