2777
2789

همشم روش نباش

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری 😌

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید

برو فالل یی چینگ هم بگیر 

فا.ل چینی ها هست ، همین الان هم تو سایت ها هست 

فا.ل یی چینگ ، روی یکی از دایره ها کلیک کن بعد نیت . 

یی چینگ  یا کتاب تقدیرات ، قدیمی ترین کتاب چینی ها هست که بهش اصطلاحا فالن.امه  چینی هم میگن 

فقط یادت باشه دو بار نگیری ، چون یی چینگ عصبانی میشه و احساس می کنی داری مسخرش می کنی

از همه بهتر تاروته بعدش پاسور و اوراکل 

لنورماندم بیشتر مشاوره ایه

قهوه و چای هم خیلی بسته به دید طرف داره چون تفسیر دقیق نداره و صرفا. روی نماده 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑۹ اسفند ۱۴۰۴ با تک تک سلولام شاد شدم🫂😂 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 بحث دینی اینام با من نکنید

سنگینیش چطور از بین ببرم؟

سنگینی نداره وگرنه من و همکارام پودر شده بودیم این یه حرف بی اساسه