2777
2789

مادرشوهر ادم بدی نیس کمک میکنه ولی توقع کمک هم داره یکم

هنوز نرفتیم تو ی ساختمون ولی میگه وای فک کن بریم ی جا شما ک تا ظهر میخابین بعد پامیشین میاین صبحونتون و ناهارتون رو خونه ما میخورید 

فک میکنم اگ بریم ی جا دیگ من حق اشپزی نداشته باشم🙄🙄

من ادم جاهای شلوغ نیستم نمیتونم تحمل کنم هی رفتوامد باشه تو خونم و دم ب دقیقه یکی بیاد

اینام ک عاشق دخترمن میدونم بریم ی جا دیگ ارامش ندارم حتی نمیتونم لباسی ک دلم میخاد و بپوشم و راحت باشم

از طرفی شوهرمم رفیق بازه میترسم بریم ی جا بعد بگه دیگ تو ک تنها نیستی من میرم پیش رفیقام

شما باشین قبول میکنین بریم ی جا؟؟؟

من وقتی ب این چیزا فک میکنم تا مرز دیوونگی میرم🥲🥲🥲🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه حاصر نیستم.

منم اصلا خوشم نمیاد

ولی فک نکنم شوهرم قبول کنه ک نریم اونجا🥲🥲🥲

الان ما ی شهر دیگه ایم مادرشوهرمم ی شهر دیگ

قراره بریم ی ۳طبقه بخریم با مادرشوهر و برادرشوهر 

تا یکی دو سال اینده احتمالا این اتفاق بیفته

به هبچ وجه قبول نکن.‌ادم با مادر خودش ک بزرگش کرده نمیتونه بسازه. احترام ها از بین میره کلی گله ب وجود میاد. اصلا اصلا نرو. باید تا اخر عمر مثل کوزت کار کنی چیزی هم‌بگی همه ب چشم بد نگات میکنن انتطارات زیاد میشه هزارتا مشکل ب وجود میاد

یا من یا هیچکس همون خودم
اول از همه هرجور شده شوهرتو درست کن. این مهم تره به نظرم

شوهرم بهتر شده ولی باز رفیق بازه

ن ک بگم همش با دوستاشه ها ن 

اولای نامزدی اینجوری بود ولی الان خیلی بهتر شده

ولی میارسم بریم ی جا شرایط بدتر شه بدتر رفیق باز شه

دیکه خودت جواب خودتو دادی دیگه با این شرایط اصلا،و در کل زندگی با خانواده شوهر تو یک ساختمان مشکل اب ...

کاش بفهمن این مردا

ک زندگی با خانواده ها تو ی ساختمون اصلا خوب نیس

من 4 سال با مادرشوهر اجبارا نشستمعملا عمر و جوانی و زیبایی و سلامتی و روح و روانم رفت😔شوهر رفیقباز ...

خیلی بده اصلا دوس ندارم تجربه کنم من دوس دارم مستقل باشم

من میترسم بریم ی جا رفیق بازیش بدتر شه

اگ قصر هم بود نرو حتی مشاور ها هم تاکید میکنن با خانواده شوهر زندگی نکنید چ تو ی خونه چه تو یه ساختم ...

تا میتونم سعی میکنم با حرف زدن قانعش کنم ک نره با اونا ی خونه بخره

بگم ما بریم جای جدا حتی اگ مستاجر باشیم

کاش بفهمن این مرداک زندگی با خانواده ها تو ی ساختمون اصلا خوب نیس

شوهرتم نفهمید ،تو با این حال زیره باره این مورد نرو،

چون اگه بری همش فکرو ذکرت میشه که چطوری از اون ساختمون برید جای دیگه زندگی کنید