2777
2789
عنوان

حاضرین با این شرایط برین تو ی ساختمون با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 29 پست
به هبچ وجه قبول نکن.‌ادم با مادر خودش ک بزرگش کرده نمیتونه بسازه. احترام ها از بین میره کلی گله ب وج ...

دقیقا

اصلا کمک نمیکنم من حوصله اینکارا رو ندارم از اولم بهشون فهموندم ک رو کمک من حساب نکنن من خونه زندگی خودمو تنیز نگه دارم ب مهمونای خودم برسم کلی شاهکار کردم

شوهرتم نفهمید ،تو با این حال زیره باره این مورد نرو،چون اگه بری همش فکرو ذکرت میشه که چطوری از اون س ...

👍👍

میدونی چیه

فکرامو کردم 

حتی شده تا پای طلاق برم ولی قبول نمیکنم برم ی جا 

من واقعا حوصلم نمیکشه با این شرایط زندگی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👍👍میدونی چیهفکرامو کردم حتی شده تا پای طلاق برم ولی قبول نمیکنم برم ی جا من واقعا حوصلم نمیکشه با ...

فکر نمیکنم به خاطره این موضوع تا پای طلای کشیده بشه مگه اینکه مشکلاتتون کلا چیزای دیگه باشه،

اگا نری شوهرت تا ابد میفهمه که باید فکره زندگی حتی نزدیک خانوادهاش رو هم از سرش بیرون کنه

بگو دوریو دوستیبراش قوانین بزار

👍👍

شوهرم ادم منطقیه ولی تو این مورد فک نکنم کوتاه بیاد

همین ی موردو کوتاه بیاد ک نریم ی جا من دیگ مث پادشاه باهاش رفتار میکنم بخدا😫

فکر نمیکنم به خاطره این موضوع تا پای طلای کشیده بشه مگه اینکه مشکلاتتون کلا چیزای دیگه باشه،اگا نری ...

اشتباه فک میکنی

شوهرم برعکس من عاشق زندگی پرجمعیته

دوس داره نزدیک خانوادش باشه و زود ب زود ببینتش

کاش قبول کنه🥲🥲🥲کاش بفهمه

👍👍شوهرم ادم منطقیه ولی تو این مورد فک نکنم کوتاه بیادهمین ی موردو کوتاه بیاد ک نریم ی جا من دیگ مث ...

😅😅منم همیشه اضطراب هینو دارم با خواهرشوهرم اینا خونه بگیریم چون شوهرم خیلی تمایل داره و من بشدت بیزار

😅😅منم همیشه اضطراب هینو دارم با خواهرشوهرم اینا خونه بگیریم چون شوهرم خیلی تمایل داره و من بشدت بی ...

🥲🥲🥲

خیلی حس بدیه

باور میکنی وقتی حرفش میشه تپش قلب میگیرم و تا ی روز اعصابم خورده؟؟؟؟

اگ این مشکل من حل شه من قول میدم دیگ بهتر با شوهرم رفتار کنم😐

اشتباه فک میکنیشوهرم برعکس من عاشق زندگی پرجمعیتهدوس داره نزدیک خانوادش باشه و زود ب زود ببینتشکاش ق ...

میدونم چی میگی شوهره منم همینجوریه،

منظورم اینه که اگه ببینه سفت و سخت وایسادی و قبول نمیکنی مجبوره کوتاه بیاد و نمیگه حالا که نمیای پس بریم طلاقت بدم 

نمیگم براحتی قبول میکنه حرفت رو

ان شاالله که خوشبخت و موفق باشی و در آرامش زندگی کنی♥️

🥲🥲🥲خیلی حس بدیهباور میکنی وقتی حرفش میشه تپش قلب میگیرم و تا ی روز اعصابم خورده؟؟؟؟اگ این مشکل من ...

😂😂بشین باهاش حرف بزن اگ راضی ب خونه جدا نشد بگو تو خانواده خیلی خوبی داری ولی من دوس دارم خونه خودم اشپزی کنم لباسای راحت بپوشم در خونمو قفل میکنم صرفا ن بخاطر اینکه اعتماد ندارم و..اینجوری چن تا مثال بزن 

کاش کوتاه بیاد🥲مرسی عزیزم همچنین❤️

حواست باشه تو هم شل نشی دیگه،

عزت نفس داشته باش برده نیستی که هر جا دلت خواست برداره ببره بدونه اینکه راضی باشی،تو هم حق داریی که بگی نه من به هیچ وجهه راضی نیستم اونجا بیام،

واقعا حق داری،این حق و برای خودت حتما قائل باش،

نیازی هم دادو قال و دعوا نیست،ولی حتما این حق رو برای خودت قائل باش بدونه جنگ و دعوا

موفق باشی

حواست باشه تو هم شل نشی دیگه،عزت نفس داشته باش برده نیستی که هر جا دلت خواست برداره ببره بدونه اینکه ...

شل نمیشم و کوتاه نمیام اصلا

خودش میدونه ک سر حرفم هستم وقتی میگم نمیام ینی نمیام ولی میترسم بدجور زندگیمون خراب شه

ممنون❤️