2777
2789
عنوان

امواج موبایل و وای فای در بارداری

261 بازدید | 6 پست

دوستان امواج موبایل و وای فای در بارداری ضرر نداره؟اگه داره برام سواله اینهمه مامان خوشگل همیشه آنلاین تو سایتای مختلف از جمله این سایت چجوری فعالیت میکنن؟😁

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

من شنیدم میگن داره😐😐 اما ما دست از موبایل بر نمیداریم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من بیشتر گوشیمو در حالت پرواز میزاشتم و بازی میکردم ولی بعضی وقتا هم نتم و وصل میکردم

الان بچم ۱۵ ماهشه انقدر اذیت میکنه و جیغ میزنه میگم کاش همونقدرم تو نت نمیومدم،شاید تأثیر داشته باشه نمیدونم

سعی کن بیشتر کتاب بخونی هیچی کتاب نمیشه

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم کنار گذاشتنش سخته من که نتونستم کامل بزارم کنار.بالاخره تو دوران بارداری خیلی سوال و مسائل هست که واقعا نمیدونیم با اینترنت میتونیم اطلاعات بگیریم همش که نمیشه با دکتر در ارتباط بود

من بیشتر گوشیمو در حالت پرواز میزاشتم و بازی میکردم ولی بعضی وقتا هم نتم و وصل میکردم الان بچم ۱۵ م ...

فک نکنم ...منم سر بچه ی اولم اصلا گوشی به دست نبودم ..نت نداشتم  اون گوشی ساده الان چهار سالشه ..ی پسر بدی شده ک نگو

منم شنیدم ضرر داره بچه خدایی نکرده بیش فعال میشه و..شاید برا همینه بیشتر بچه های این دوره بیش از حد شیطون و بیش فعالن.. ولی واقعا واقعا سخته..تازه انقد تو محیط کار و دور و برم آدمای موبایل بدست آنلاین هست که واقعا اونارو کاریش نمیشه کرد

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢