2777
2789
عنوان

کسی روفرشی کشدار خریده

302 بازدید | 18 پست

سلام.. خانما کسی روفرشی داره؟

من از نزدیک ندیدم فقط تو اینترنت عکس و فیلمش رو دیدم و اینطوری که متوجه شدم جنسش نازک هس و کیفیت نداره.. مثل پتو مسافرتی هس.. و دیدم قسمت نظرات نوشته بودن که چروک میشه و موقع کشیدن جاروبرقی اذیت میکنه

به نظرم روفرشی های ساده جنسشون ضخیم تر هس 

اگه استفاده کردید و تجربه ای دارید بگید. ممنون

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
پشیمونم

چرا؟ 

میشه از عیب و ایراداتش بگید؟ 

من به خاطر بچه کوچیک فعلا مجبورم روفرشی استفاده کنم، و تو دیوار روفرشی کشدار دیدم و نمیدونم ساده بخرم یا کشدار... چون میگن کشدار کامل فرش رو کاور میکنه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه دوستم دیدم گذاشته بود ببین مخمل بود ولی نازک‌بود و با حرکت کردن جابجا میشد از نظر ظاهری خیلی ...

دقیقا همینارو تو قسمت نظرات نوشته بودن.. ممنون که گفتی🌹

مامانم داره جنس ترک ضخیمه.چسبیده ب فرش.البته بگم ک فرشاش دستبافته

ممنون گلم.. بله شنیدم جنسش ترک باشه کیفیت خوبی داره

از تاپیک خودم اومدم تاپیکت😄

یه مدلا هستن قدیمی‌ترن نازکن ضد آبم نیستن اونا خوب نیست ولی یه سری جدید اومدن ضد آبن ضخیم‌ترم هستن بزار ببینم پیجشو پیدا میکنم بفرستم برات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا؟ میشه از عیب و ایراداتش بگید؟ من به خاطر بچه کوچیک فعلا مجبورم روفرشی استفاده کنم، و تو دیوار رو ...

درسته کاور می‌کنه  و نمیزاره یه لک بیوفته رو فرش 

آنا اونقدر چروک میشه که پدر آدم درمیاد من از چروکیش خیلی اذیتم می‌کنه مخصوصا چند ماه دیگه دخترم به دنیا میاد بیشتر هلاک میشم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

زنداداشم گرفته ولی اون کش ها باعث نمیشه واقعا ثابت بمونه مخصوصا تو خونه پر جمعیت یا بچه دار که همش راه میرن 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

درسته کاور می‌کنه و نمیزاره یه لک بیوفته رو فرش آنا اونقدر چروک میشه که پدر آدم درمیاد من از چروکیش ...

آها... ممنون که گفتی

شما هم میتونی تا قبل از اومدن کوچولوت عوضش کنی و روفرشی ساده بخری که کمتر اذیت بشی. 

منم تصمیم گرفتم ساده بخرم

زنداداشم گرفته ولی اون کش ها باعث نمیشه واقعا ثابت بمونه مخصوصا تو خونه پر جمعیت یا بچه دار که همش ر ...

پس به درد منم با دوتا بچه کوچیک که همش درحال بدوبدو هستن نمیخوره... همون بهتر که ساده بخرم