2777
2789
عنوان

جواب خاستگار رو چی بدیم

843 بازدید | 19 پست

بگه هیچ وقت بچه دار نشیم ، هر دو هم ازدواج دومتون باشه و بچه داشته باشین . ولی بچه ها پیشتون نباشن . برای خواهرم خاستگار اومده این شرط رو گذاشته . خواهرم بچه اشو میبینه ولی اقا نه . بعد وسط خاستگاری پرسیده زیاد رفت و امد دارین با فامیل ؟ من خوشم نمیاد از رفت و امد زیاد . 

خواهرم گفته اگه زندگیم رو به راه باشه دوست دارم بچه دار بشم ، پسره گفته باید فکر کنم راجع به این موضوع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میخواد برده بگیره؟

ببین خواهرت یه بار شکست خورده روح و روانش آسیب دیده سعی کنید جدی تصمیم بگیرید اینکه آقا بگه بچه دار نشیم شاید نشون دهنده اینکه که بی مسئولیته و اینکه نمی‌خواد رفت و آمد داشته حتما مشکل داره چون انسان سالم نیاز به معاشرت داره

کاش همچین کیس نصیب من بشه بچه نخواد 😅🥲😬😐 آن شاءالله که خوشبخت بشن حق داری تو این شرایط اقتصادی با وجود گذشته جفتشون بچه هم نخواد من بودم قبول میکردم 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰