2777
2789
عنوان

ازدواج برای فرار از خونه‌ی پدری

165 بازدید | 19 پست

دلم میخواد از این جهنم برم بیرون 

حالا هرجور شده خون تو دلم کردن روزی صدبار ارزوی مرگ میکنم خیلی عذابم میدن تو این بیست سال عمرم خیلی آزارم دادن 

به نظرتون چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت این کارو نکن چون شاید بیوفتی دست یه نامرد که بدتر از خونه بابات باهات کرد و دیگه راه فراری نداری به این زودیا و اسونی هام طلاق نمیدن الان قانون طرف مرده، شاید شانس بیاری گیر ادم خوبی بیوفتی ولی ریسک نکن اگ ادم خوبی اومد خاستگاری باهاش ازدواج کن اگه نه صبر کن از منی ک 16 سالگی ازدواج ناموفق داشتم بپرس ک تو دام نیوفتی بازم خودت میدونی

عزیزم یه وقت فکر نکن تنها راهش ازدواجه 

توی متاهلی هم کلی مشکلااااات هست 

بهترین کاری ک الان میتونی انجام بدی 

بری سر کار و برای خودت سرگرمی داشتن باشه 

کلاس بری 

هنری یاد بگیری و ...

عزیزم یه وقت فکر نکن تنها راهش ازدواجه توی متاهلی هم کلی مشکلااااات هست بهترین کاری ک الان میتونی ان ...

نمیزارن اصلا برم بیرون مدرسه رو ه با هرروز جنگ و دعوا رفتم

اگر بتونی مستقل بشی خیلی خوبه برات . تو خونه کار کن حالا یا با گوشی یا با مهارتت.

این راه هارو هزار بار رفتم خودمم دلم نمیخواد ازدواج کنم نه چون ممکنه کیس مناسبی گیرم نیاد بلکه خودم هم کیس مناسبی نیستم