2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه با جنس مخالف دوستی سالم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 45 پست
ما زنا میتونیم ولی مردا اصلاااا مگه اینکه هورمون مردنشون خیلی کم باشه که تازه اونام بعیده بتونن خودش ...

افرین عملی بحث کردی

ویه نکته اینه بعضی خانما هورمون مردونشون زیاده

۳۰ساله مجرد قزوین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش میری دوست میشی بعد کم کم شل میکنی. شیطان خیلی در همچین جاها قوی عمل میکنه .

یکی از لذت های اون دنیا هم برای مومنا همینه

تازه به هر مرد چند تا حوری میدن

فکر کن تو بهشت رد بشی شوهرت را با چند تا حوری ببینی دنیا رو سرت خراب میشه

خب چون مجازیه شده، فیس تو فیس و اینا باشه اصلا امکان نداره

شاید..

اما خب خودش تو این چند ماه اخیر به دختری علاقمند شده و راجبش باهام حرف میزد 

تا وقتی اینکه من پا در میانی کردم، الان با دختره آشنا شده .

اما خب دوستی ما سر جاشه 

...

مخالفم بعضی وقتا خانوما بی علت میگن شما مردا همتون یکی هسین ی جمله کاملا اشتباه

اگه حوصله داشتم سعی میکردم با دلیل متقاعد کنم اما حوصله بحث درباره این موضوع رو ندارم 

اوکی

ما زنا میتونیم ولی مردا اصلاااا مگه اینکه هورمون مردنشون خیلی کم باشه که تازه اونام بعیده بتونن خودش ...

قبول ندارم

مگه ما دل نداریم😂😂😂

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

افرین عملی بحث کردیویه نکته اینه بعضی خانما هورمون مردونشون زیاده

😂 اره والا الان خیلی خانوما ریش و سبیل دارن و نمیشه بهشون اعتماد کرد پس بهتره کلا تنها بمونیم 😬

من خودم بیرون از خونه دخترای زیادی میبینم تمایل دارن پسر باشن و تیپ پسرونه دارن حتی خانوم مسن ی بار به چشم خریدار اومده بود پیشم من فک کردم برا پسرش میخواد نگو برا خودش میخواست