سلام دخترم ۱۰ ماهشه،از وقتی چهار دست و پا میره خیلی بازیگوش شده خودش به تنهایی بازی میکنه خودشو سرگرم میکنه اصلا بهونه نمیگیره،پیش مامانم بذارم اصلا اذیتی نداره تا من برگردم،جدیدا تنهاش بذارم مثلا اتاق دیگه ای برم هم نمیترسه و علائم اضطراب جداییش میشه گفت تا حدودی برطرف شده،آیا میشه گفت این بچه مستقله یا ممکنه تغییر کنه؟خودمم بچه کاملا مستقلی بودم
«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه مرتب در حال تغییره، یکم از ۴-۵ سالگی میشه شخصیتشو کم کم شناخت اما همیشه دوره های وابستگی و خجالتی بودن رو دارن مثلا یه دوره هایی بیشتر احساس به حمایت دارن و باز دوباره مستقل ترن. اما میشه گفت که مثلا در کل وابسته ان یا نه. فک میکنم دیگه از ۱۳-۱۴ سالگی بشه بیشتر نظر داد