2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی یه چیز بگم... سعی کن تو شهر یا استان خودت بری دانشگاه.. اینجوری هم حق بقیه کمتر ضایع میشه هم از لحاظ روحی خودت حالت بهتره... مثلا کل ایران میزنن تهران...و اصلا درک نمی کنن خو تهرانیا باید کجا برن.. 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
اره ولی یه چیز بگم... سعی کن تو شهر یا استان خودت بری دانشگاه.. اینجوری هم حق بقیه کمتر ضایع میشه هم ...

ولی یکی ک جای داغون زندگی میکنه حق استفاده از اموزش ی دانشگاه عالی رو نداره؟؟ 

چ استدلالی کردی دهنم وا موند 

حق بقیه دیگه چ صیغه ایه

اره ولی یه چیز بگم... سعی کن تو شهر یا استان خودت بری دانشگاه.. اینجوری هم حق بقیه کمتر ضایع میشه هم ...

خب رتبه های خوب حقشونه تهران برن ولی دیگه برای دانشگاه های ازاد غیرانتفاعی ارزش نداره تهران برن کمتر کسی هم این کارو میکنه

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
ولی یکی ک جای داغون زندگی میکنه حق استفاده از اموزش ی دانشگاه عالی رو نداره؟؟ چ استدلالی کردی دهنم و ...

الان دیگه دانشگاه عالی معنی نداره.. خودم اهل اهوازم.. همه دانشگاه هاش هم عالیه.. شما که دانشگاه های ایرانو نمی شناسید اعتراض نکنید 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
الان دیگه دانشگاه عالی معنی نداره.. خودم اهل اهوازم.. همه دانشگاه هاش هم عالیه.. شما که دانشگاه های ...

دانشگاه ها رنکینگ جهانی داره معلومه استادی که توی دانشگاه بهشتی هست توی زاهدان یا شهرهای دیگه نیست اونی ک رتبه برتره باید توی همون فضا درس بخونه