2777
2789

کلی هزینه برای شوینده و تونر و ضدآفتاب و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه باز از دیروز سه تا جوش خرکی زدم 😭

لا إله إلّا اللّه

شاید بخاطر استرسه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

من ی رفیق دارم 

میتونی رایگان ازش مشاوره بگیری ببینی چ جوری میشه پوستت محصولاتشونم برند هستن 

نفیس و لدورا و نیست خواستی بگو ایدیشو بدم

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هزارتا چیز چرب میخورم اصلا جوش نمیزنم اما کل خانوادم جوش میزنن اونم ناجور من بیخیال صورتمم قبلنا خیلی حساس بودم هی جوش درمی‌آورند ولی الان اصلا کاری ندارم فقط با سفیدآب میشورم صورتمو همین و بیخیالشم تو هم بیخیالش باش جوش نمیزنی

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

من هزارتا چیز چرب میخورم اصلا جوش نمیزنم اما کل خانوادم جوش میزنن اونم ناجور من بیخیال صورتمم قبلنا ...

والا منم بیخیالم ولی خب چون پوستم چربه بهش نمی‌رسم خراب میشه 

لا إله إلّا اللّه
والا منم بیخیالم ولی خب چون پوستم چربه بهش نمی‌رسم خراب میشه

هعی نمیدونم واقعا 

برو دکتر تا راکوتان برات بنویسه

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

من هزارتا چیز چرب میخورم اصلا جوش نمیزنم اما کل خانوادم جوش میزنن اونم ناجور من بیخیال صورتمم قبلنا ...

دقیقاااا منم 

از وقتی بهش اهمیت ندادم ذهنمم آروم شد اوکی شد

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

آزمایش هورمون بده اگه ندادی

کرم پودر اگه استفاده میکنی متناسب با نوع پوستت استفاده کن

من خودم ضد جوش سینره استفاده کردم خیلییی جواب بود برام

شبا قبل خواب صورتمو با شوینده میشورم بعدشم از یخ استفاده میکنم

این واسه من از هر چی روتین که تا الان استفاده کردم بهتر بود

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

من ی رفیق دارم میتونی رایگان ازش مشاوره بگیری ببینی چ جوری میشه پوستت محصولاتشونم برند هستن نفیس و ل ...

برند نعفس آشغاله لطفا تبلیغ نکن وقتی خودت امتحان نکردی الان گزارش میزنم تا با صورت مردم بازی نکنی برای تبلیغ😡😡😡😡😡😡😡😡

من ی رفیق دارم میتونی رایگان ازش مشاوره بگیری ببینی چ جوری میشه پوستت محصولاتشونم برند هستن نفیس و ل ...

برای منافذم محصول دارن؟

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!