2777
2789

قلب اولیه 

صلیب خیلییییی خزه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه استایلت دخترونه نیست ۴ و ۵ قشنگتره برات

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

اولی سمت چپ

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

خیلی بلند نیست مسخرم کنن😕؟

والاه اگه چهارشونه هم که باشی این بیشتر میاد بستگی به اندام خودتم داره واقعیتش ولی اگه یه چیز ضریفتر میخوای سومیم خوبه

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
والاه اگه چهارشونه هم که باشی این بیشتر میاد بستگی به اندام خودتم داره واقعیتش ولی اگه یه چیز ضریفتر ...

اشتباهی گفتم سومی منطورم اولی سمت چپ بود

حالا حتما از بین همینا ؟؟ 

طرح بال فرشته هم بعضیاش جذابن 

حالا بازم ب حرف ما نباش 

من ک خودم اینجوریم تا چیزی باب میلم نباشه استفاده ازش برام سخته

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

حالا حتما از بین همینا ؟؟ طرح بال فرشته هم بعضیاش جذابن حالا بازم ب حرف ما نباش من ک خودم اینجوریم ت ...

والا همینارو هم بزور پیدا کردم اگه مدلشو داری میتونی برام بفرستی؟

اصلا موقع خرید جیگرم خون میشه هی نظرم عوض میشه آخر سرم اعصابم خط خطی میشه هیچکدومو نمیخرم😂

منو نالاحت نکنین گنا دالم😌