2777
2789

سلام خانما شوهرم۳ماهه دیابت گرفته اولش که از لحاظ روحی خیلی داغون بودیم منم فقط یواشکی گریه میکردم ولی بهش روحیه میدادم الان بهتر شده خداروشکر از لحاظ روحی فقط نمیدونم چرا دیگه مثل سابق گرم نیست و از لحاظ رابطه اصلا سرد شده میخوام بدونم کسی هست بدونه که دیابت باعث این مسئله شده ؟

چه سخت گرفتین مسئله رو .نصف مردم دیابت و فشار خون و چربی دارن و انگار نه انگار

عمه من الان ۳۰ ساله دیابت داره ، دختر عموم جوونه اونم داره ، عمومم تازگی گرفته انقدر سخت نبود براشون منم اولش چون اطرافم دیده بودم زیاد سخت نبود برام میگفتن خب با قرص کنترل میشه از وقتی روحیه داغون شوهرمو دیدم گفتم حتما خیلی خطرناکه من اشتباه میکردم این بیماریو جدی نمیگرفتم . آخه ۳ تا از برادراش با دیابت و فشار خون فوت کردن فکر کنم بیشتر به خاطر همین میترسه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه من الان ۳۰ ساله دیابت داره ، دختر عموم جوونه اونم داره ، عمومم تازگی گرفته انقدر سخت نبود براشون ...

ای بابا .اره واقعا آدم  قتی اطرافیان رو میبینه بیشتر میترسه .خدا شفاش بده تیشا...🥰شمام قوت قلبش باش 

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰