2777
2789
عنوان

بیاید ببینید این چه قرصیه از جیب شوهرم پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3290 بازدید | 38 پست

اکستازیه عزیزم یا همون اکس😱

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اسی نمیخوام نگرانت کنم خب شاید اصن فقط قالبش اون باشهولی شبیه اکستاسی عه ( قرص اکس)نمیدونم سرچ زدم ت ...

جدی؟باشه

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی میگی؟مطمئنی؟

تا حد زیادی...ببر داروخونه مطمئن شو بازم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

چی اومد چجوری بزنم من

روی عکس نگه دار اون پنجره بازشونده ای که میاد گزینه آخر زده حستجو با لنز گوگل اونو بزن زده دراگو قرص اکستازی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اره البته ب کاراموزا نه .ب مسئول فنی نشونش بده .اسی تو تاپیکات خوندم ک در حال اقدامی انگار .ب نظرم د ...

نه دیگ بیخیال شدم نمیخام من

ولی اون اقدامشو داره من تا جایی بتونم جاوگیری میکنم

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍