2777
2789
عنوان

مرحله آشنایی

203 بازدید | 10 پست

بچه ها الان یه تاپیک دیدم که دختره به کسی که قرار بود باهاش ازدواج کنه نگفته بوده که یکی از پاهاش سوخته و پسره بعدن خیلی شاکی شده بوده خیلی اعصابم خورد شد 

من الان در شرف ازدواجم بعد من بدنم دو رنگه یعنی از زیر سینم تا یکی از رون پام سبزه هستش و خودم سفیدم حالا باید این موضوع رو با طرف در میون بزارم یا نه؟اصلا چطور بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا باید بگی من به یکی از خواستگارام گفتم عمل کردم گذاشت رفت البته بعدا خداروشکر کردم ولی برخوردشو دوست نداشتم 

به هرحال بعضی چیزا رو آدم بگه بهتره یا می‌ره یا میمونه بعدا بفهمه بدتره

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

اگه حرفشو پیش کشید بگو اگه پرسید سفیدی بگو نه همه جام به نظر من موضوع مهمی نیست کلا

خب خودش داره میبینه که من سفیدم

آخه میترسم بعدا ببینه یا ریکشن بد نشون بده یا بدش بیاد 

خب خودش داره میبینه که من سفیدمآخه میترسم بعدا ببینه یا ریکشن بد نشون بده یا بدش بیاد

اعتماد به نفستو ببر بالا عزیزم زیبایی های بدنو و صورتتو ببین نه نقص هاتو بعدشم مگه مردا خیلی خوشگل و جذابن ؟پر پشم وپیلی