بیین خدایی بی انصافی نکن دیگه من خودم از همون آریایی پسندام ولی واقعا خشایار بی نامردیه کورورش و برد ...
حسین قدیمی نیست و نمیشه ولی اسم های ایرانی که قدمت ایران کهن ترین قدمت دنیاست قدیمی میشه؟؟؟ اسی هراسمی دوسداری خودت انتخاب کن ولی اینکه بیشتر باب دل خودت باشه مهمه
عزیزم 🙂 می دونم ک سلیقه ی شما ک مادرید اولویت داره...اما بدون این نام بسیار نیکو ست♥️ من خودم عاشقانه اسم خشایار رو دوست داشتم...یه اسم ایرانی اصیل ک البته خیلی کم خواهان داره. به خاطر حروفی هست ک خیلی ب ظاهر خوش آوا نیستن..همسر من موافق این مدل اسامی نبود، اما خودم چون تو رشته ای ک ب فرهنگ ایران مربوط میشد تحصیل کردم، عاشق این اسمها، ب خصوص اسامی کلاسیک ایرانی بودم. مثل سیاوش، خشایار ، سورنا...این اسمها تو این دوران کم شدن، چون دیگ تاریخ ایران هم داره ب فنا میره💔...اینارو گفتم ک بگم همسرتون خیلی خوش سلیقه است. البته خاص پسند...هرچند حرف شما رو هم درک میکنم 💌🥰 اگر این اسم رو برا پسرتون انتخاب کنید، مطمئن باشید بزرگ شد ، دست شما رو می بوسه🙂
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨