2777
2789
عنوان

من با سختی بزرگ شدم

8773 بازدید | 830 پست

یادمه کوچیک بودم کلاس ۳سوم ابتدایی خرداد ماه بود پدرم گفت قبول شی برات دوچرخه میخرم منو از ذوق داشتن دوچرخه همش درس خوندم اخه همه رفیقام داشتن یا با مال بردار بزرگشون دوچرخه سواری میکردن خلاصه امتحان دادیم خبر دادن ک کارنامه میدن بدو بدو رفتم تا در مدرسه کارنامه رو گرفتم دیدم قبول شدم قبول خرداد اینقدر خوشحال شدم ک دوباره تا خونه دویدم

رسیدم خونه بابام رفته بود سرکار منتظر شدم تا برگرده موقع برگشتن فورا دفتم گفتم قبول شدم و منو بوسیدو گفت افرررین بااینکه بچه بودم میدونستم بابام زیر قولش نزده و حتما پول نداره و دوران کودکی من بدون دوچرخه گذشت رفیقام با دوچرخه دور میزدن منم دنبالشون ولی هیچ وقت ب پدرم اعتراضی نکردم هیچ وقت بخدا

الانم ۲۷سالمه با اینکه ی پسرم ولی خیلی سخت بزرگ شدم و قدر زندگی رو میدونم و از ۱۸سالگی کار کردم تا الان شبو روز

خداروشکر الان وضعم خوبع الحمدلله ولی بخدا هیچ آرزویی ندارررم من چون تو کودکی تمام آرزوی من ی دوچرخه بود ک نتونستم بخرم الان سرم پایین فقط زندگی میکنم

و گفتم هروقتی تونستم نیازای زنمو و بچمو فراهم کنم ازدواج میکنم نمیخام بچم مثل خودم تو حسرت ی دوچرخه بمونه

واقعیت زندگی خودمو گفتم نمیدونم چرا ولی دوست داشتم بگم

فقط اگه شرایط بچه دار شدن رو ندارین بچه نیارین🙏

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو باید به خودت افتخار کنی که با وجود تمام سختی ها طرز فکرت رو نه خراب کردی و نه حتی کینه گرفتی بلکه از این سختی ها یاد گرفتی من واقعا تحسینت میکنم امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد

تا حالا با حسرت یه بغل مادر به دلت مونده؟

تا حالا حسرت اینو خوردی چرا مث بقیه بچه ها نرفتی مهمونی با خانواده ت چون خانواده ای نبوده ؟

تا حالا خجالت کشیدم از اینکه بچگیت مث یه بچه خیابونی کثیف بودی چون ک مادری بالا سرت نبوده؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

تا حالا با حسرت یه بغل مادر به دلت مونده؟تا حالا حسرت اینو خوردی چرا مث بقیه بچه ها نرفتی مهمونی با ...

خیلی چیزای دیگه هست ولی اینا رو فقط نوشتم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ظرفیت آدما از سختی متفاوته. این یه حقیقته. یکی براش دوچرخه نخریدن ضربه روحی میبینه یکی هم نداشتن یک محیط امن و کتک خوردن با انواع وسایل براش ضربه روحی بوده. 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

پسرایی که تو فقر بزرگ شدن اما بد نشدن یا نیوفتادن تو خلاف رو خیلی تحسین میکنم.امیدوارم به جاهای خوبی ...

ممنون همچنین🙏

تا حالا با حسرت یه بغل مادر به دلت مونده؟تا حالا حسرت اینو خوردی چرا مث بقیه بچه ها نرفتی مهمونی با ...

هر کسی ی غمی داره تو زندگیش غم منم با اینکه کوچیکه ولی آرزوم بود اونموقع ی دوچرخه داشته باشم

کلمان مشکل دریم ناراحت خود نکه

هیه که امید دری خو کل چیشته

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام