2777
2789
عنوان

تجربه دانشجویی

95 بازدید | 16 پست

سلااام وقتتون بخیر و خوشی باشه..

حالا که بازار انتخاب رشته داغه لطف کنید تجربتون از دانشگاه ، خابگاه و شهر دور و نزدیک ، هزینه هاش ، اینکه تونستید دوران دانشجویی کار پیدا کنید یا نه برام بگید.

دلم میخواست برم فرهنگیان یه حقوقی باشه وابسته به خانواده نباشم صادقانه بگم خانوادمم ندارن خرجم کنن.کد ۵ خوردم برا گزینش با اینکه خودم واقعا آدم نمازخون و باحجاب و هرچی میخوان هستم بخاطر یه فحش دوسال پیش کد خوردم و خلاصه رتبه ام ۸۹۰ انسانیه. چی پیشنهاد میکنیو؟

جایی میان خیال و حقیقت، منم!

فحش داستانش چیه؟کی دادی کی متوجه شدن؟چجوری شدن.

توی موبوگرام دوسال پیش تو ی گروه عمومی گفتم چیزخل حالا کلمه اصلیو ننوشتم دیگه🤣 گفت رو این شماره ک دادی استعلام گرفتیم خلاصه ب فنا رفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی موبوگرام دوسال پیش تو ی گروه عمومی گفتم چیزخل حالا کلمه اصلیو ننوشتم دیگه🤣 گفت رو این شماره ک د ...

پشمامممم

من اینهمه حرف سیاسی زدم😐

شمارتو چه زمانی میدی؟

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
توی موبوگرام دوسال پیش تو ی گروه عمومی گفتم چیزخل حالا کلمه اصلیو ننوشتم دیگه🤣 گفت رو این شماره ک د ...

مگه میشه؟یعنی انقدر راحت دسترسی دارن؟من گند ترین فوشارو تو تلگرام دادم از ناموسی تا سیاسی😶😂

دور فرهنگیان خط بزنم ؟

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
مگه میشه؟یعنی انقدر راحت دسترسی دارن؟من گند ترین فوشارو تو تلگرام دادم از ناموسی تا سیاسی😶😂دور فره ...

اگه خطت ب اسم خودته حتما پاک کن هرجا پیام دادی خصوصا گروهای عمومی

اگه به اسم خودت نیس مهم نیس یه خط خام بخر بده بهشون

به درد نمیخورن آخه رشته هاشون خیلی بی بخارن

چرا خیلی هم خوبن 

حقوق 

مدیریت بیمه اکو 

علوم تربیتی 

خیلی هستن و...

اینا بورسیه میدن 

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂

چرا خیلی هم خوبن حقوق مدیریت بیمه اکو علوم تربیتی خیلی هستن و...اینا بورسیه میدن

دفترچه انتخاب رشته رو دیدم فقط رشته هایی مثل علوم سیاسی و باستان شناسی و ادبیات اینا بورسیه ان.

انقدم دلم از مصاحبه فرهنگیان پره خدا میدونه

دفترچه انتخاب رشته رو دیدم فقط رشته هایی مثل علوم سیاسی و باستان شناسی و ادبیات اینا بورسیه ان.انقدم ...

اعتراض بزن 

هرچیزی به موقعش اتفاق می‌افته؛ به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش🤍🙂