واااااقعا من بیخود ناراحتم؟؟؟بچه ها خانواده ی شوهرم پرجمعیتن شوهرمم از کرایه خونه تا خرج خونه ودکترو....کمک خانواده ی شوهرم میکنه خیلی حمایت میکنه منم اعتراضی نمیکنم منم چه سرزده بیان چه دعوت کنیم خیلی احترام میزارم ولی مادر شوهرم حتی یکبار تا الان ۵ سال دعوتم نکرده گاهی اوقات ۲ ماهی یکبار در حر چایی خوردن برم اصلا اصرار نمیکنه بمون ولی دختراش مرتب خونه اشن انگار حس میکنم اصلا دوستم ندارن مادر خودمم فوت شده وااااقعا دلم میگیره
الانم بین منو جاریم ناراحتی پیش اومده با اینکه اون هر توهینی که فکر کنین بهشون کرده حس میکنم طرف اونو گرفتن چون ۰ند بار زنگ زدم خیلی سرد حرف زد تصمیم گرفتم دیگه نه زنگ بزنم نه برم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم بعضیا اینجوریان، از پسر میکنن میریزن تو شکم داماد
بیخیال، با خدا معامله کن، شوهرتم پسرشه، کمک بده به خانوادهش
ایشالا برسه به روح مادر خدابیامرزت
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
نه اصلا دستشون تنگ شده هر روز هفته بهترین غذا ودارن یعنی واقعا توقع بیجایی من اونا ودعوت کنم ولی حتی ...
متاسفانه مرد اگه پشت زنش نباشه اینجوری میشه
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
ان شاءالله خدا به دلتون سعه صدر بده این چیزا براتون مهم نباشه، منم مادرندارم درکتون میکنم شرایطم تقریبا مشابه شماس، اصلا نمیگه،از رفتاردیگران اصلا انتظارندارم چون هرکی اخلاقی داره، مهم نیس برام