2777
2789

دوستم ظاهر معمولی و زیبایی داره ولی یکی از دندوناش سیاه شده و شکسته فعلا هم هزینه درست کردنشو نداره(دندان جلو)

بعد ظاهر یکی از گوش هاشم با اون یکی متفاوته   اون یکی انگار سوراخ داره یا قبلا پاره شده دوباره جوش خورده

الان تو مرحله آشنایی برای ازدواجه میگه باید به طرفم بگم یا نه ؟؟؟؟

خانوادش میگن نگو الکی رو خودت عیب نزار ولی می‌ترسه بعدا به مشکل بخوره مونده سر دوراهی

نه نگه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دندان جلو باشه که خودش می بینه

اون گوشم به نظرم مهم نیست

یکی از اشناهای ما پای دختره تو بچگی سوخته بود

بعد از عقد پسره دیده بود خیلی عصبانی بود چرا نگفتین

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

دندونش که معلومه 

گوشش هم لازم نیست بگه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

فکر نمیکنم اینا چیزایی باشن که بعدا باعث بشه توی زندگیش به مشکل بخوره اگه اینطور باشه آدم خوبی رو بر ...

چطوری میتونه بفهمه طرفش درسته 

لطفا بگید دارم براش اسکرین میفرستم