2777
2789

اولی

همسن خودتون (و چند روز کوچیکتر) خانواده ی پولدار یه ماشین دارن (پژو پارس )دوتا خونه تک پسر هست سه خواهر داره مزون لباس عروس دارن و تالار هم میسازن 

قبلا با دو سه نفر بوده ولی چند ساله با کسی حرف نمیزنه 

با ادب مهربون با احترام آرام لطیف زیاد حواسش به شماس زیاد مراقبتونه( مثلا در ماشینو براتون باز میکنه و...) 

تا صبح هم مشغول بازی هست (کالاف و این چیزا )

چهار پنج روزه میشناسینش 

ویژگی ظاهری هم پوست سبزه مو مشکی چشم عسلی قد بلند لاغر 

دومی 

یک سال بزرگتر خانواده ی متوسط ماشین (پراید) یه خونه یه باغ دوتا برادر یه خواهر فرزند اول هستن

گاهی با پدر میره کارگری و چند تا مصاحبه کاری داشته (پلیس سپاه معلم این چیزا )

اخلاق خوبی نداره بد دهن هست با شما داد بیداد میکنه اعصاب نداره بر خلاف حرفش چیزی بگین فحش میده اصلا تعادل اعصاب ندارههه...زیاد قهر میکنه لوسه زود ناراحت میشه دنبال دعوا با شماس 

دو ساله میشناسین قصدشم ازدواجه

ویژگی ظاهری هم پوست سبزه هیکل درشت و قد بلند و ریش دار 

خانوادتونم مثلا بگن دومی... بعضیام اولی تایید کنن...

شما کدومو میگین؟ کدوم خوبه؟

دلیل هم بگین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

اولی

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دومی ک کنسله 

اولی بد نبود 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دومی ک کنسله اولی بد نبود

فقط اینکه مشغول بازیه تا صبح جالب نیست 

در ماشینم بعد ازدواج باز نمیکنه😂

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !