2777
2789

توقسمت داشبورد،، تاپیک های من،، تبادل نظرمن،، تاپیکاتون اونجاست!! برید داخل تاپیک تون فشاربدین روش،، گزینه کپی نشانی پیوند،، بزنین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقسمت داشبورد،، تاپیک های من،، تبادل نظرمن،، تاپیکاتون اونجاست!! برید داخل تاپیک تون فشاربدین روش،، ...

مممنونم.

خیلی کمک شد برام

میتونم تاپیک را حذف کنم؟؟

مممنونم.خیلی کمک شد براممیتونم تاپیک را حذف کنم؟؟

زنده باشید

اگر کسی پست نزاشته یاقفل شده باشه میتونین خودتون پاک کنین!! کنارتاپیک،، سه نقطه ست اون و بزنین میزنه حذف تاپیک!! حذف میشه وگرنه بایدبدین niniyar_1 روزهای زوج 10/30*تا15پاک کنه!! 

سه نقطه را پیدا نکردم..و هر چه کردم نمیشه

تاپیکاتون نگاه کردم فقط صفحه اول شون ببخشید

نگاه کنین اون تاپیک زدین تزریق چربی یافیلر زیرچشم تواصفهان!! کسی پست نزاشته شمامیتونین خودتون پاک ش کنین!! برین قسمت تاپیک تون،، پایین تاپیک تون،، سه تانقطه ست اون و لزنین میزنه حذف تاپیک!! حذف ش کنین!! 

تاپیکاتون نگاه کردم فقط صفحه اول شون ببخشیدنگاه کنین اون تاپیک زدین تزریق چربی یافیلر زیرچشم تواصفها ...

درسته

اما برای تاپیک که میخام حذف کنم سه نقطه نمیاد

یه نفر جواب داده

آنرا چطور حذف کنم

و اینکه چطور صفحه را قفل کنم 

که کسی نتونه تاپیک قبلی را ببینه؟

ممنونم از راهنمایی شما

یا اینکه کلا میشه صفحه نی نی سایت مان را پاک کنیم

و دوباره بسازیم؟؟

درستهاما برای تاپیک که میخام حذف کنم سه نقطه نمیادیه نفر جواب دادهآنرا چطور حذف کنمو اینکه چطور صفحه ...

نمیشه اونایی جواب دادن پاک شن!! 

عکس پروفایل تون و اسم تون دخترونه ست!! 

نه نمیشه پاک شن تاپیکایی ک پست دارن باید نی نی یار حذف کنن!! روزهای زوج

نمیشه اونایی جواب دادن پاک شن!! عکس پروفایل تون و اسم تون دخترونه ست!! نه نمیشه پاک شن تاپیکایی ک پس ...

بله مونث هستم

پرفایل کمی به هم ریخت

میخام محدودش کنم

بلد نیستم

نمیشه اونایی جواب دادن پاک شن!! عکس پروفایل تون و اسم تون دخترونه ست!! نه نمیشه پاک شن تاپیکایی ک پس ...

سلام 

امروز شنبه هست 

اصلا پیام‌های که میفرستم خوانده نمیشه

چه کنم؟

سلام خوبین

امروز برای چندمین بار برای نی نی یار پیام فرستادم 

اما تایپیک پاک نشده

و مثل اینکه اصلا نمی‌خوانند

آیا شماره تلفن یا  واتساپ  ندارن

که تماس بکیریم؟؟؟