2777
2789

واقعا متاسفم برای این سازمان سنجش و آموزش پرورش که بچه های کنکوری امسال رو درک نمیکنن ،غلطی کردن که خودشون هم نمیتونن جمع کنن😣

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز چ خبرشده

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

غلط اولشون سیو تراز بود.

بدبختا کنکوریای امسال با ترازی که پارسال بچه ها پزشکی تعهدی اوردن امسال پرستاریم نمیارن.

بعدم باز محدودیت گذاشتن که سال بعد طفلکا نتونن در حین تحصیل تو پیراپزشکی برا کنکور دوباره تلاش کنن.

این وسط اون طفلیایی که از فرهنگیان انصراف دادن و چیکار میخوان بکنن؟

خلاصه که سوختن بچه های ۴۰۳

تازه داغ تراز دهی کنکور تیرشونم همیشه تازه میمونه.

طرف همه ی درسارو از اردیبهشت ۳۰ درصد بالاتر زده بعد ۲۰۰تا تراز کمتر از اردیبهشت گرفته

باز چ خبرشده

🔴 جمعبندی محرومیت:(از کنکور ۱۴۰۴)

۱. اگه  پزشکی دندان دارو و  دامپزشکی چه در سراسری چه ازاد چه پردیس و … قبول بشین

سال بعدش از کنکور محرومید

۲. اگه تو بقیه رشته های روزانه قبول بشید، باز سال بعد از کنکور محرومید

┄┄┅┅❅✾❅┅┅┄┄

بخون اینو😭

این مصوبه شاید در نگاه اول بد باشه ولی مصوبه خوبیه اینجوری با دقت بیشتر انتخاب رشته انجام میشه و اگر فردی مایل به رشته یا دانشگاهی نیست الکی انتخاب نمیکنه تا حق یه فرد دیگه که واقعا میخواسته تو اون رشته و دانشگاه تحصیل کنه رو بگیره 

برای رسیدن به کبریا باید نه کبر داشت نه ریا
🔴 جمعبندی محرومیت:(از کنکور ۱۴۰۴)۱. اگه پزشکی دندان دارو و دامپزشکی چه در سراسری چه ازاد چه پردیس ...

مورد اول کاملا منطقیه بنظرم

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

این مصوبه شاید در نگاه اول بد باشه ولی مصوبه خوبیه اینجوری با دقت بیشتر انتخاب رشته انجام میشه و اگر ...

من میخوام برم پزشکی اما رتبم لب مرزه اگه انتخاب رشته کنم و پزشکی دولتی نشد چی؟

خودکشی میکنم 

بعد گفتن کسی که انتخاب رشته بکنه و نره پزشکی دو سال از کنکور محروم میشه 

باید دوسال پشت کنکور بمونن😭

من میخوام برم پزشکی اما رتبم لب مرزه اگه انتخاب رشته کنم و پزشکی دولتی نشد چی؟ خودکشی میکنم بعد گفتن ...

ن دیگه

صرفا انتخاب رشته ن

اگ قبول شی و نری

خوب فقط دولتیایی ک میخوای و بزن چیز دیگه ای نزن

کاملا منطقیهالان کلی رتبه ی بچه ها به خاطرتراز سیویا بالاتر شدهدارن سکته میکنن طفلکا

وضعیت منم همینه 

از همون اول غلطایی کردن که نمیتونن جمع کنن روز به روز داره بدتر میشه از روز که دفترچه رو خوندم و اینارو دیدم حالم بده امسال اولین سالی بود که کنکور دادم خودم ولی دلم برای پارسالی ها خیلی میسوزه طرف رتبه۲۰۰کشوذی شده اما نمیتونه انتخاب رشته کنه چون سیو بوده 😭