2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست
اره ببین چنتا سونو بیشتر نمی دی منم سونو انمالی بود و چک آخرین ماه بارداری بود که وضعیت جنین رو مشخص ...

من تا الان.دوتا رفتم یکی برای تایید ساک حاملگی

یکی برای ضربا قلب

یکیم.انتی و انومالی برم.ان شاالله مشکلی نباشه🥺

🖤💔🙂

یه زنگ برندازشون‌بپرس چن قیمت شده 

اسی دوستم می رفت بنیاد ژنتیک خ شهید کریمی اونجا نمی دونم الان سونوگرافیش راه افتاده یا نه 

ولی به افراد  داری مشکل مادی نامه میدادن و معرفیشون‌می کردن به سونوگرافی های خوب

حتی خود دکتر هاشمی هم من دیدم برای بعضیا رایگان  سونو می کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زنگ برندازشون‌بپرس چن قیمت شده اسی دوستم می رفت بنیاد ژنتیک خ شهید کریمی اونجا نمی دونم الان سونو ...

عه.چقد جالب

باشه عزیزم.میسی❤لطف کردی

برام.دعا کن برم.تو دلیم سالم باشه🥺

🖤💔🙂

منم مشهدی هستم

دکتر فرشچی‌ عالیه 

از سایت نوبت بگیری سریع راهت میندازن

دقیق عالی پ قیمتشم خیلییی  پایین تر از بقیه 

جنسیت بچه منو ۱۲ هفته گفت

سریع پز میشه حواست باشه خود دکتر فرشچی باشه از نو نوبتا اسم دو سهتا دکتر دیگه هم هست

من از سابت nobat. Ir وقت گزفنم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

یعنی ممکنه برا فردا بهم.وقت بده؟؟ممنون عزیزم

نه فردا ول کن ان تی برو

دیره فردا علاف میشی نوبت نداری

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

نه فردا ول کن ان تی برودیره فردا علاف میشی نوبت نداری

اها یعنی فردا یه سونو معمولی برم اوکیه؟4شنبه وقت دارم پیس دکتر اورعی خیلییی تعریفشو شنیدم میگن عالیه ودقیق

🖤💔🙂
اها یعنی فردا یه سونو معمولی برم اوکیه؟4شنبه وقت دارم پیس دکتر اورعی خیلییی تعریفشو شنیدم میگن عالیه ...

فزدا صبح هرجا باز بود برو ۵ 

اورعی هم خوبه

ایشالا سلامت بیاد بغلت

چشمان شاالله🥺🥺ممنونم عزیزم بابت راهنماییات❤

خبرمون کنی چی شد