2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی لطفا بیاین

162 بازدید | 28 پست

سلام.دوستان

خانومای 

کسی جدیدا سونو انتی داده؟میدونین هزینش با بیمه تامین اجتماعی چقد میشه؟

جایی میشناسین ک هم قیمتاش خوب باشه هم کارش خوب و دقیق باشه

تجربه اولمه اصلا.نمیدونم کجا خوبه کجا بده و چجوریه

تعریف دکتر مجتبی اورعی شنیدم تو رسالت۳۸و۴۰ ولی.نمیدونم الان تقریبا قیمت سونو انتی و غربالگری اول چقد میشه

لطف میکنین راهنماییم کنین ممنون میشم

🖤💔🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشهدیاااا کجایننننن

برو درمانگاه امام حسین 

یا درمانگاه قائم ال محمد 

این دوجا هزینه هاش خیلی کم میشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ببین من سومو می رفتم‌ پیش دکتر هاشمی عطار کارش بیار بسیار عالیه .برای سونو فکر جای ارزون نباش من آخ ...

ممنون عزیزم

سال ۹۷شدهﷲ۳۵٠الان.شده۳۵۰۰😂

نه.منظورم در حدمون۱۵٠٠اینا باشه

🖤💔🙂
ممنون عزیزم.میدونی تقریبا چقد میشه؟؟

تا 500تومن..

درمانگاه امام حسین کارش خیلی عالیه..نوبت دهی حضوریه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ممنون عزیزمسال ۹۷شدهﷲ۳۵٠الان.شده۳۵۰۰😂نه.منظورم در حدمون۱۵٠٠اینا باشه

اره ببین چنتا سونو بیشتر نمی دی 

منم سونو انمالی بود و چک آخرین ماه بارداری بود که وضعیت جنین رو مشخص می کرد 

عه.چقد خوووب ممنونمدرمانگاهش جای بیمارستانش تو منطقه طلابه؟؟؟

میدان 15خرداد