2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وقتتون بخیر

برای چکاپ بارداری رفته بودم دکتر و وقتی آزمایش دادم گفت ذخیره تخمدان کمه باید بری پیش دکتر نازایی و مشاوره بشی.

دکتر نازایی هم رفتم برای همسرم آزمایش اسپرم نوشت و اونجا گفت تحرک کمه و باید ارولوژی بره. رفتیم اونجا هم سونو نوشت گفت واریکوسل داره.

ما تازه متوجه این مسائل شدیم .

در ضمن بارداری اول و سن هر دومون بالا هست.

مراحلش به چه صورت هست؟

آیا احتمالش هست همون اول به ما بگن ivf کنید یا نه؟

مراحل مختلفی را امتحان میکنند؟

منم یه روز مادر میشم😍😊

سلام وقتتون بخیر برای چکاپ بارداری رفته بودم دکتر و وقتی آزمایش دادم گفت ذخیره تخمدان کمه باید بری پ ...

‌یشنهاد من ب شما اینه خودتون اول بگین ای وی اف .چون دکترا سرمیگردونن.چون من سنم‌کمه و مشکلی ندارم فقط اسپرم شوهرم ۶میلیون کلی دارو و کلی هزینه سونو اخرم هیچی .ک ای وف کردم ی بار منفی شد بار دوم میخوام انتقال بدم .کلا حرفم اینه خودتون ب دکتر بکین ای وی اف کنن

من خودم برای رشت هستم .ولی میگن مرکز مام خیلی خوبه .اگر تهران هستین برید اونجا

عزیزم منم رشت ی بار انجام دادم منفی شد دو بارم جنین با کیفیتم گفتن رشد نکرده از بین رفت 

اگر مشکلی نداری وسیله داری اکی هستی حتمااا برو تهران من انتقال دوم اونجا دادم فعلا تا جوابش مونده ولی جنینام موندن بلاست هم شدن جنین شناس خیلی مهمه رشت زیاد حرفه ای نیستن