2777
2789
عنوان

بگید با دوس پسرم چکار کنم

271 بازدید | 38 پست

دو روزه حالم خیلیی بده خیلیی هم جسمی هم روحی دو روز پیش زنگ زدم بهش با حال بد یکم حرف زدیم دید حالم خیلیی بده ها گف بعدا بت زنگ میزنم فعلا دارم لباس جمع میکنم(میخاس با خانواده اش بره سفر)

۲۴ ساعت گذشت نه پیام داد نه زنگ زد حتی نپرسید بهتر شدم یا نه 

بعد ۲۴ ساعت زنگ زدم شروع کردم غر زدن ک اره خوبه میدونستی اوکی نیستم و مریضم ی زنگ نزدی 

خیلی اعصابم خورد بود غر زدم اینا اونم گف چون میدونستم میخای غر بزنی اعصابمو خورد کنی زنگ نزدم و دعوامون شد 

الان بازم ۲۴ ساعت گذشته ولی نه زنگ زده نه پیام داده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفته سفر دیگ کوفتش نکن 

وقتی کسی پیگیر حالت نیست لزومی نیست با دعوا بهش بفهمونی این قضیه رو

اگ واسش مهم باشه بدون اینک بگی حالتو میپرسه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

والا قبلا اگه طرف بهت توجه نشون نمیداد و براش مهم نبودی کات می‌کردن الانو نمیدونم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

بیشتر به ادامه دادن یا ندادن فکر کن بنظرم

اگه مهم بودی براش حداقل یه پیام ک میتونست بده 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!