2777
2789
عنوان

درد دل کردن ها

141 بازدید | 19 پست

بچه ها من22 سالمه. بعد ی اخلاقی دارم اینکه مصلن رفیقام و دوستام بام درد دل کنه بدم میاد اصن حوصله گوش کردن ب حرفاشونو ندارم. اینکه ی پسر بخاد پیشم درد دل کنه خیلی بدم میاد(مصلن بشینه از شکسته عشقیش بگه و از تنهاییش بگه و از مشکلات خانوادگیش بگه) 😑کلا خیلی بدم میاد از اینجور آدما و اصن خوشم نمیاد باهاشون برم بیرون یا هم صحبت بشم _یا مصلا خوشم نمیاد اصن با دوستام چت کنم.ب نظرتون همه اینجورین یا فقط من اینجوریم؟ 😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوریم، ترجیح میدم فقط بعضی آدم ها پیشم درد و دل کنند که می‌خوام کمکشون کنم نه هر آدمی 

و اینکه حوصله گوش کردن به هر مشکل مزخرفی رو ندارم 

مگر اینکه مشکل جدی باشه 

...

خودت اصلا درد و دل نمیکنی با کسی؟

زیاد نه. بعضی موقع ها تو همبن نی نی سایت شاید درده دلی کنم. ولی ن اینکه در حدی باشه خصوصی بخام با کسی درد دل کنم مخصوصا با همجنس هام

امروز دوستمو سوار کرده بودم شروع کرد ب درد دل کردن و از تنهایی گغتن. ی لحظه خاستم بگم پیاده شو دبگه روم نشد ب زور ب خودم حوصله دادن 

من با رفتار بهشون کمک میکنم

داریم خوب نیست فقط گوش میدم

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
من با رفتار بهشون کمک میکنمداریم خوب نیست فقط گوش میدم

دل داری

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
من با رفتار بهشون کمک میکنمداریم خوب نیست فقط گوش میدم

امروز این اتفاق برام افتاد هر چی هی ب طرف میگم ولش کن حوصله ندارم. بعد از دستم ناراحت شده میگه تو رفیق نیسی تو لاشی هستی 😑😑😑

دیگه منم هیچی نگفتم 

ب نظرت واقعا مشکل از منه الان؟ 😐

منم همینطوریم، ترجیح میدم فقط بعضی آدم ها پیشم درد و دل کنند که می‌خوام کمکشون کنم نه هر آدمی و اینک ...

امروز این اتفاق برام افتاد گفتم حوصله ندارم تلاش کن ایشالله درست میشه. بعذ طرف از دینم ناراحت شده میگه تو اصن رفیق نیسی لاشی هستی 😐😐