2777
2789
عنوان

درد دل کردن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست
نه بابا اینجوری روحیتم خراب نمیشه

یک سری یک بنده خدا دبگه از رفیقام اینجوری نشست دردل کردن از تنهاییش و ابنا گغت. مستقیم بهش گغتم جونه مادرت برو ی دختری چیزی پیدا کن با اون حرف بزن . طرف از دستم ناراحت شد همه جا گغت تو رفیق نیسی تو فلانی. آخه ناموسن پسر با پسر درده دل میکنه؟؟ من حس میکنم پسری ک با پسر درد دل کنه رسمن ک*ونیه😐😐😐😐

ب خدا از این فازها خیلی بدم میاد دسته خودمم نیست 😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سری یک بنده خدا دبگه از رفیقام اینجوری نشست دردل کردن از تنهاییش و ابنا گغت. مستقیم بهش گغتم جونه ...

نه چی میشه دردو دل کردن ولی جوری نباشه که عصاب و روان آدم بهم بزنه

نه چی میشه دردو دل کردن ولی جوری نباشه که عصاب و روان آدم بهم بزنه

نگاه دختر ها روحیشون فرق میکنه کلا با پسزا. پسرا بابد روحیشون قوی تر باشه. اینکه مصلا طرف 26 سالشه بعد برای ایندش زیاد هم تلاش نمبکنه. بعد مباد میشینه درد دل کردن آخ اون دختره ولم کرد. آخ هیچ دختری بهم پا نمیده. آخ خیلی تنهام. دلم مبخاد اینجور آدمو لهش کنم فقط. آخه مرده گنده تو 26 سالته بابد ب فکره تشکیله خانواده باشی.... 

امروز این اتفاق برام افتاد هر چی هی ب طرف میگم ولش کن حوصله ندارم. بعد از دستم ناراحت شده میگه تو رف ...

خب از بی احساسیه

این باعث میشه همیشه آدم بده باشم

کسی که بدجنسه

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه