2777
2789
عنوان

دیروز یه پسر دنبالم افتاد تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 30 پست
مگه انگشتر ازدواج نداری

دارم ..حتی یه مورد که خاستگار برام اومد گفتم ببخشید من حلقه دستمه...طرف خانوم میانسالی بود گفت چه میدونم الان همه دختر مجردا دست میندازن گفتم شاید شمام این مدلی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیاانقد عوضین ک حتی به زن متاهلم چشم دارنمنو خواهرم توبازاربودیم خواهرم بچه بغلش بود یه پسره افتاد ...

چه بیشعورن عه عه

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
حلقه و انگشتر ازدواج رو بنداز و سنگین رفتار کن تا مشکلت حل بشه

حلقه دستمه ..‌طرف خودش چش چرون بود ...و اینکه دخترم ۶ سالشه دستشو گرفتم ولی مامان مامان باهاش حرف میزدم 

به شوهرت بگو یه دعوا راه بندازه وغیرتی بشه

دعوایی نیس ...فقط مثلا میگه چادر بپوش ....رژ نزن ...الان تصمیم گرفتم نگم

بعضیاانقد عوضین ک حتی به زن متاهلم چشم دارنمنو خواهرم توبازاربودیم خواهرم بچه بغلش بود یه پسره افتاد ...

عاره اینم اومد تو ده سانتی من وایساد ...با لبخند زل زده بود....چرخیدم پشت رییدم به هیکلش چشاش دیدنی بود🤣🤣🤣

دعوایی نیس ...فقط مثلا میگه چادر بپوش ....رژ نزن ...الان تصمیم گرفتم نگم

به شوهرت بگو فکر نکنه اگه چادر سر کنی از این خبرا نیست من چادریم باز هم مزاحم دارم فقط کمتر از قبل 

آدم کثیف کثیفه براش باحجاب و بی حجاب فرق نمیکنه

یادمه چندسال پیش تاسوعا نقاب زده بودم پسره ی مریض اومده بود پشتم دنبال فرصت خودشو بماله بهم 

دستامو انداختم رو شونش گرفتم کشیدمش جلوم تا تونستم مشتش زدم کوبیدم انداختمش زمین وسط کوچه امامزاده

متاسفانه جامعه انقدر خرابه دیدم با شوهرشونم میان بیرون باز مزاحمت ایجاد میکنن

خودت باید بلد باشی ازخودت مراقبت کنی

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

به شوهرت بگو فکر نکنه اگه چادر سر کنی از این خبرا نیست من چادریم باز هم مزاحم دارم فقط کمتر از قبل آ ...

عاره حق با شماس ....منم سریع واکنش نشون دادم فک نکنه منم مثل خودشم ....

ولا بنظرم اینقد معذرت میخوام زن و دختر خراب ریخته تو اینستا و دیوار و بازار نیازی ادم دنبال کسی بیفته دیگه دوره این مدل حرکات بنظرم گذشته

عاره حق با شماس ....منم سریع واکنش نشون دادم فک نکنه منم مثل خودشم ....ولا بنظرم اینقد معذرت میخوام ...

درست میگی عزیزم

باید برای اینکاراشون برن جایی که آدمایی شبیه خودشون ریخته نه اینکه تو اجتماع باعث آزار و اذیت زن و بچه ی مردم بشن

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

به شوهرت بگو فکر نکنه اگه چادر سر کنی از این خبرا نیست من چادریم باز هم مزاحم دارم فقط کمتر از قبل آ ...

دمت گرم

کاراته ای چیزی رفتی؟

هیکلی هستی؟  خوب تونستی بزنیش😄👌🏻

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
دمت گرمکاراته ای چیزی رفتی؟هیکلی هستی؟ خوب تونستی بزنیش😄👌🏻

کیک بوکسینگ عزیزم 

من هیکلیم ولی پسره خیلی لاغر بود حسابی کتک خورد دلم براش سوخت

وسط عزاداری و هیئت ها که رد میشدن همه ترکیدن از خنده

کیک بوکسینگ عزیزم من هیکلیم ولی پسره خیلی لاغر بود حسابی کتک خورد دلم براش سوختوسط عزاداری و هیئت ها ...

کاش منم بودم میدیدن اون صحنه رو😁🤣

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
کیک بوکسینگ عزیزم من هیکلیم ولی پسره خیلی لاغر بود حسابی کتک خورد دلم براش سوختوسط عزاداری و هیئت ها ...

دمت گرم خوب بهش کردی کصافت اشغالوو

کاش منم بودم میدیدن اون صحنه رو😁🤣

مردم گوشی دستشون بود از هیئت ها فیلمبرداری میکردن شانس اوردم فیلممون پخش نشد😐😂