2777
2789

با خواهرم و دخترم رفتیم بازار شب شد گشنمون شد رفتیم پیتزا سفارش دادیم که با خودمون ببریم خونه ...خواهرم کنارم نبود اون لحظه من گفتم میگیرم میارم ....یه پسر جوون داشت پیتزا میخورد خیلی نگاه می کرد ...حساب داشتم میکردم پا شد اومد کنارم وایساد ...را افتادم برم بسمت خواهرم اینم دنبال من را افتاد چش ورنمیداشت ...من تندی برگشتم گفتم بهش چیه نگا میکنی با اخم و جدی و گفتم گمشووو کصافت اینم غیب شد .بنظرتون بگم برا همسرم ...اخه عادتمه همه چیزو براش تعریف میکنم یه کوچولو عذاب وجدان گرفتم

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه انگشتر ازدواج نداری

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
بگو بهش

میگم خودمو محکوم نکنه....من دخترم ۶ سالشه ولی هر جا میرم فکر میکنن مجردم ...یه چند بار تو اداره خاستگار برام پیدا شد براش تعریف کردم تا یه مدت حساس شده بود ...میگم باز دوباره حساس نشه رو پوششم و ایناا 

نگو .چه لزومی داره بهش بگی!عاقلانه نیس بگی

عاره ظهر خاستم بگم زبونم نچرخید گفتم نگه فلانی چیزی و ایراد ازم بگیره ...از این باشه من چادری برم بازار

مگه انگشتر ازدواج نداری

بعضیاانقد عوضین ک حتی به زن متاهلم چشم دارن

منو خواهرم توبازاربودیم خواهرم بچه بغلش بود یه پسره افتاد دنبالش حتی باهامون اومد تو ماشینی ک خواستیم برگردیم شماره گذاشت توجیب پالتوی خواهرم

خواهرم متوجه نشد، خونه که اومد شماره رو دید توجیبش

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

استارتر  عزیز💐                                                                          

اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش««

محصولات پوست و مو.   را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️

💌روبیکا @s_vhd62 📩

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی