2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان چه خوب😁 من از هفته ۱۲ تا ۱۹ که تکوناش شروع شده بود به صدای قلبش اعتیاد پیدا کرده بودم دو سه ...

وای مثه من.... شوهرم ضبطش کرد هر دقه گوش میکنیم

حتی جزو آهنگای ماشینه  

باباش بهش میگه: مترو    

خدا حفظ کنه نی نی نازتونو  

یه دختر دارم شااااه نداره   
با دفترچه ۱۰۰ تومن یا آزاد؟ خرج که خییییلی داره همین دو روز پیش واسه غربالگری دومم نزدیک ۵۰۰ تومن ...

فکر کنم نرگس بیمه قبول نمیکنه

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
وای مثه من.... شوهرم ضبطش کرد هر دقه گوش میکنیم حتی جزو آهنگای ماشینه     باباش بهش میگه ...

ای جووون چ باحال😘😘

شما و نی نی نازت هم الهی در پناه خدا صحیح و سالم باشید❤ 

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

منم برا سونوی قلب ۹۵ دادم سپیدار جون. 

باید خودتو برا هزینه های زیادی آماده کنی.من واسه سونوی ان تی ۲۱۰  آز غربالگری اول ۱۰۰

آز غربالگری دوم ۲۲۵

سونوی آنومالی ۲۴۰

برا اکو کاردیوی قلب جنین ۲۵۰ 

سونوی تعیین جنسیت ۸۵

تا الان دادم

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 
تیکرمو برداشتم از اول هم نباید بیخودی ذوق میکردمو میذاشتم

اینو نگو عزیزم ... 

چرا خودتو ناراحت میکنی ‌‌‌ ... خودت میگی سنش ۱۰ روز کوچیکتر بوده ...

انشاالله ک دفعه دیگه صدای قلب کوچولوشو میشنوی ... گفت دفعه بعد کِی بری سونو دوباره ؟؟