2777
2789
عنوان

اونایی که گربه دارن بیاید

51 بازدید | 8 پست

من یه بچه گربه دوماهه خونگی دارم قبلا پت نداشتم یه سوال دارم اگر دندونم بگیره  و یه مقدار خون بیاد خطرناکه؟

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!

واکسن اینا میزنه؟اگه اره و عمیق نیست موردی نداره ولی دعواش کن که عادت نکنه هرچی بزرگتر بشه بدتر و شدیدتر گاز میگیره چون فکر میکنه تو هم گربه هستی و داره بازی میکنه.البته اگه از رو عصبانیت و حمله نباشه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکسن اینا میزنه؟اگه اره و عمیق نیست موردی نداره ولی دعواش کن که عادت نکنه هرچی بزرگتر بشه بدتر و شد ...

بردم کلینیک گفت هنوز کوچیکه یه هفته دیگه بیارش برا واکسن

داشتم غذا بهش میدادم دستمو اشتباهی گرفت یکم خون اومد ضدعفونی کردم

چیکار کنم دیگه گاز نگیرع?

بردم کلینیک گفت هنوز کوچیکه یه هفته دیگه بیارش برا واکسنداشتم غذا بهش میدادم دستمو اشتباهی گرفت یکم ...

براش عروسک بافتنی بگیر خیلی بزرگ نباشه بتونه گاز بگیره  یه توپ پلاستیکی هم از اون کوچیکا که کنده نشه یه وقت  بخوره..وقتی گازت میگیره یه علامت براش بزار که اینکارو نکنه مثلا سه صدایی مثل ففففف که گربه ها موقع عصبانیت از خودشون درمیارن اونم عادت میکنه دیگه گاز نمیگیره‌.مادر گربه بودن سخته😁

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
براش عروسک بافتنی بگیر خیلی بزرگ نباشه بتونه گاز بگیره یه توپ پلاستیکی هم از اون کوچیکا که کنده نشه ...

اینارو براش گرفتم بازی میکنه ولی دست و پای خودمم دندونای اروم میگیره

بیشتر بخاطر گازی که امروز گرفت استرس دارم نمیدونم برم دکتر یا لازم نیس

اینارو براش گرفتم بازی میکنه ولی دست و پای خودمم دندونای اروم میگیرهبیشتر بخاطر گازی که امروز گرفت ا ...

اون به خاطر هیجانشه کم کم از  سرش میفته گربه من خیابونی بود خودم بزرگش کردم واکسن و قرص انگل  گرفته بود بعضی وقتا خیلی خوشحال هیجانی میشد میخواست گاز بگیره نمیزاشتم  میگفتم عه گاز نگریا!!انگار میفهمید الاهی😁نه اگه داره خوب میشه علامتی هم نداری نمیخواد 

اون به خاطر هیجانشه کم کم از سرش میفته گربه من خیابونی بود خودم بزرگش کردم واکسن و قرص انگل گرفته ...

خداروشکر تا الان زندم🤣