2777
2789
عنوان

فشار چشم بدبخت شدم

2333 بازدید | 15 پست

دکتر بهم گفت فشار چشمت بالاست از دیشب دارم از استرس میمیرم همش دارم سرچ میکنم میگن فشار چشم میتونه باعث آب سیاه و کوری بشه 

کسی این جا تجربه ای از این بیماری داره؟

واقعا همین قدر خطرناکه؟

میشه باهاش زندگی نرمال داشت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم باید بگم که این بیماری ارثی هست

همسر من هم دارن وقتی فهمید که 20 درصد بینایی یک چشمش کم شده بود و متاسفانه اگر باعث از بین رفتن عصب بشه مثل مال همسر من دیگه اون عصب ترمیم نمیشه!!!

همسرم بالای 20 سال هست این بیماری رو داره مرتب قطره میزنه هر روز

ولی برادر و خواهرش عمل کردن و قطره نمیزنن در واقع این عمل رو کردن که نخوان قطره بزنن

یکی از برادراش هم یک چشمش تا 50 درصد در اثر نزدن مرتب قطره چشمی بیناییش از دست رفته

همسرم هر سه ماه میره چشم پزشکی و فشار چشمش کنترل شده

اره تقریبا

میتونه بخاطر این باشه چون منم همین مشکلو دارم ولی تا حالا این مریضی ها رو نگرفتم... استرس به خودت راه نده خونسرد باش ، اگر قطره چیزی برات نوشته مرتب مصرف کن تا خوب بشی البته مال من بیشتر بخاطر خشکی چشم بود

🚫بخاطر یه سری مسائل، درخواست دوستی مگر با هماهنگی خودم رد میشه🚫
ولی وقتی عمل نکنی این قطره ها رو باید مادام العمر بزنی

وای چه بد دکتر به من گفت اونقد نیست که قطره بنویسم عصب چشمم سالم بود ولی گفت هر دو ماه باید بیای اندازه بگیرم

میشه بپرسم آیا همسرتون مراقبت خاصی انجام میدن به جز قطره یا نه مثلا رژیم غذایی خاصی یا اینکه کمتر از موبایل استفاده کنن؟

وای چه بد دکتر به من گفت اونقد نیست که قطره بنویسم عصب چشمم سالم بود ولی گفت هر دو ماه باید بیای اند ...

نه گلم هیچ مراقبتی نمیکنه همسرم من کارش فقط با مطالعه و کامپیوتر و کتابه دانشجوی دکتری هست ..ببین دیگه چقدر سرش تو کتابه...هیچ رژیم  غذایی ی هم نمیگیره

خیلی ممنونم نگران بودم بابت درسم خیالمو راحت کردین

خواهش میکنم عزیزم. نه اصلا ربطی نداره به درس خوندن اینهمه ادم تحصیلکرده مدام تو کتاب و کامپیوتره سرشون مگه همه گلوکوم یا فشار چشم گرفتن؟ ضعف چشم و عینکی شدن ممکنه ولی اینکه فشار چشم بگیری ربطی به درس نداره قابل کنترله ولی اصلا پشت گوش نندازن من جات باشم هر سه ماه مرتب معاینه میرم