2777
2789

خانوما شوهرتون چقدر بهتون پول تو جیبی میده هفتگی یا ماهانه چطوریه راضی هستین خودتون چقدر برای خودتون خرج میکنید خرج کردنتون چطوریه اصلا میتونید پس انداز کنید یا اگه شوهرتون پول نده چیکار میکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماهانه نیس هرموقع بخوام کارتشومیده میگه بروخریدکن هرچی نیازداری البته ماهانه به نفع ولی خودش اهل سرمایه گذاری خودش پس اندازمییکنه مدیریتش خیلی خوبه ماشاا..

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

یک ششم درآمد میاد رو کارت من برای پس انداز 

خرج خونه با شوهرمه کلا 

خرید هم بخوایم بریم با هم میریم از کارت اون استفاده میشه

شارژ یا خرید اینترنتی و بسته گرفتن با کارت خودمه ک معمولا از همون یک ششم استفاده میکنم

دو تا کارت داره ک باقی درآمدش روی اوناس 

معمولا یکی از کارتا خونس برای بچه ها یوقت بخوام خوراکی بخرم یا چیزی

کلا چیزی جدا نداریم ک بخام پول تو جیبی بگیرم 

شوهرت مگه خودش کار نمیکنه

چرا جفتمون معلمیم . 

مغز اقتصادی نداره تا پس انداز بلد نبود یه جور رو اعصاب بود الانم میره وام های سود ۲۵ درصد میگیره مثلا طلا میخره پس انداز میکنه که بعدا خونه بخریم . هر چی میگم به جای وام گرفتن که کلی سود و بهره و کارمزد و دیرکرد داره ریزه ریزه طلا بخر گوش نمیده ‌ . یه جوری قسط میده ماهی دو میلیون میمونه برای خرج خونه ‌ . سه نفریم . همیشه یا باید سختی بکشم ماهی یک کیلو گوشتم نخرم یا اینکه از پول خودم خرج کنم این اواخر میگفت برات وام ازدواج میخرم گفتم بیخود !

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

چرا جفتمون معلمیم . مغز اقتصادی نداره تا پس انداز بلد نبود یه جور رو اعصاب بود الانم میره وام های سو ...

درسته کارمزدش  زياده ولی اینو بدون سال به سال پول بی ارزش میشه اگه ماهی ۵تومن قسط اون وام بدید سال بعد ارزشش به اندازه ۲ تومنه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

درسته کارمزدش زياده ولی اینو بدون سال به سال پول بی ارزش میشه اگه ماهی ۵تومن قسط اون وام بدید سال ب ...

اون رو قبول کردم اوکی ولی نباید که دستشو خالی کنه هیچی نخره برای خونه . مثل مورچه داریم جمع می کنیم فقط

بچه م حسرت خیلی‌چیزا به دلش مونده

سخته شرایطمون نمیشه هم پس انداز کرد هم خرج کرد

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁