2777
2789
عنوان

اونایی ک غسل میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2193 بازدید | 132 پست
یعنی مسواک زدن باعث افزایش حافظه میشه؟

شما تحقیق کردی ک نمیشه؟؟؟ شاید حافظه منظور اینه که،، وقتی مسواک بزنی،، ب سلامتت کمک میکنی،، چ روحی،، چ جسمی،، وقتی هم ادم جسم و روحش سالم و شاداب باشه،، صدردصد درحافظه تاثیرداره

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با كلمات بازي ميكنين؟تطهير روح از اون حالت چه چيز حال به هم زن و غير منطقي اي داره؟

فقط همون حالت کثیف هست مگه؟من میخوام بدونم چراا باید غسل کرد اینا فقط میگن جنابت جنابت جنابت

خوشحالمممم شکرت خدا😁🤗😍

فقط همون حالت کثیف هست مگه؟من میخوام بدونم چراا باید غسل کرد اینا فقط میگن جنابت جنابت جنابت

ببين اول بايد تحقيق كني راجع به خود اسلام وقتي اسلام رو پذيرفتي ديگه يعني تسليم شدن ، با اينكه اسلام يه دينه عقلاني هست براي هرچيزي كه گفته دليل وجود داره ولي اصلش همون اطاعت هست  غسل و حجاب و اين چيزها كه عقل هر آدمي ميتونه به راحتي فوايدشو  متوجه بشه ولي مثلا براي هرچيزي دنبال دليل باشي كي ميتونه برات اثبات كنه چرا نماز مغرب سه ركعته عشا چهار ركعت؟

كسي نميتونه كسي رو مجبور كنه كه از اعماق قلبش چيزيرو بپذيره 🌸

زیر سوال نمی‌برم،سوال دارم و بااااید پرسیده شه

عزیزم شما دکتر ک میری برا دونه ب دونه دستوراتو داروهاو تجویزش  دلیلو منطقو علتو حکمتشو  ازش میپرسی؟

ک حتتما بت بگه الان این دارو برا چیه ترکیباتش چیه محل اثرش کجاستو الی اخر ....

یا بدون چونو چرا قبول میکنی چون میدونی اون پزشکه و درسشو خونده و از تو بیشتر بلده ؟

یعنی خدا نعوذبالله از یه دکتر کمتر میدونه  ک 

حالا ما بیایم برا احکامش 

ازش علتو منطقشو بخوایم ؟

حکمت خیلیهاشو با تحقیق میشه فهمید ولی بعضیا رو نه چون عقل ادم بش قد نمیده 

وقتی قرانو ائمه و پیامبرا رو برا هدایت بشر فرستاده 

یه عده هم میرن ازتو قرانو حدیث این احکامو برای ما استخراج میکنن ۵۰ ،۶۰ سال درسو بحثو تحقیق کردن ک اینارو ب ما برسونن و شدن مرجع مجتهد، 

حالا منی ک  (خودمو میگم )نه تحقیقی نه درسی هیچ تلاشی نکردم برا بدست اوردن این احکامو دستورات  بنظرم درست نیست بیام برا هرچیزی دلیلو منطق بخوام 

مگه اینکه خودمم برم دنبال تحقیق واقعی از منابع و افراد موثق 

و با سندو مدرک بیام سوالو جواب کنم 

عزیزم شما دکتر ک میری برا دونه ب دونه دستوراتو داروهاو تجویزش دلیلو منطقو علتو حکمتشو ازش میپرسی؟

ک حتتتما بت بگه الان این دارو برا چیه ترکیباتش چیه محل اثرش کجاستو الی اخر ....

یا بدون چونو چرا قبول میکنی چون میدونی اون پزشکه و درسشو خونده و از تو بیشتر بلده ؟

یعنی خدا نعوذبالله از یه دکتر کمتر میدونه ک 

حالا ما بیایم برا احکامش 

ازش علتو منطقشو بخوایم ؟

حکمت خیلیهاشو با تحقیق میشه فهمید ولی بعضیا رو نه چون عقل ادم بش قد نمیده 

وقتی قرانو ائمه و پیامبرا رو برا هدایت بشر فرستاده 

یه عده هم میرن ازتو قرانو حدیث این احکامو برای ما استخراج میکنن ۵۰ ،۶۰ سال درسو بحثو تحقیق کردن ک اینارو ب ما برسونن و شدن مرجع مجتهد، 

حالا منی ک (خودمو میگم )نه تحقیقی نه درسی هیچ تلاشی نکردم برا بدست اوردن این احکامو دستورات بنظرم درست نیست بیام برا هرچیزی دلیلو منطق بخوام 

مگه اینکه خودمم برم دنبال تحقیق واقعی از منابع و افراد موثق 

و با سندو مدرک بیام سوالو جواب کنم

دوستان عزیز برای تمام سؤالات یه جوابی هست، برای سؤالات دینی و اعتقادی هم منابع و آدمهای خبره هستن ک ...

دقیقا اونم الان با این  حجم از دسترسی ب شبکه ها کانالهای مجازی و رسانه ها ب راحتی میشه جوابشونو پیدا کرد 

استاد محمدی ک تلویزیونم میاد پرسشای اعتقادی دینیو خوب جواب میدن