از ته دل برای دخترام دعا کردم فقط یکدونه بچه بیارن خیلی سخته. به غلط کردن افتادم. ای خدا بده به کسایی که میخوان نمیدونم دروغه چرا بعضیا اینقدر زود از دست میدن من که اصلا نمیکشم هر روز دعا که منم از دست بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از سر دلسوزی میگممن خودم نتیجه ناشکری کردن تو زندگیم دیدم.حتی طعم افسردگی را هم چشیدم الان اتفاقیه ک ...
هیچ کس به دردم نمیخوره اصلا این بچه رو نمیخوام باعث بدبختیامه خدا بده به بقیه من نمیخوام چه طور بعضیا تا ماه ته از دست میدن منم مثل اونا نمیخوام چرا نمیگیره اون مه شرایط منو دیده میدونه تو جی لجن رازی هست زندگیم
خیلی دوست دارم این کارو بکنم شوهرم از اطرافیان میترسه وگرنه من از خدامه بهش گفتم با حال روحی که دار ...
درست میشه انشاا...، ماههای آخر بارداری واقعا سخته، نفس آدم بالا نمیاد چه برسه فکرش بخواد کار کنه. بسپار به خدا، بذار خودش براتون درستش کنه❤️ اگه واقعا حالت بعد از زایمان درست نشد، شاید شوهرت هم راضی بشه.
🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸