2777
2789

تا چه رتبه ای برمیدارن؟ من قلمچی تخمین زدم بهشتی نیمسال دوم بعضیا تونستن بیارن ولی خب شانس کمی دارم  بنظرتون کدوم دانشگاه بهتریه؟ انتخاب رشته اول ایران و بزنم یا بهشتی هم نیمسال اول هم دوم؟

ی سوال دیگ خانواده ی من اجازه نمیدن شهرستان برم گفتن فقط تهران کرج و سمنان و قزوین بزن بنظرتون خورم همه رو بزنم بهتر نیست؟ چون احتمالش هست اینارو قبول نشم پنجاه پنجاهه🥲 کسی بوده بعدا خانواده ش راضی بشن بره خوابگاه شهرستان؟

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دوتا از بهترین هستن ولی ایران و اولویت بزن شهید بهشتی دوم تهران سوم

بزن همه شهر هارو حیفه واقعاااا 

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

اگه رتبت زیر ۳۰۰ هست میاری

نه‌ نیست ... از مشاوره پرسیدم میگن بهشتی و ایران ۲۰ درصد امکانش هست بیاری! ولی کرج و میتونی بیاری... اما اصفهان و شیراز بهتر از کرج نیستن؟؟؟ از نظر تیپ دانشگاه میگم

ایران واسه پزشکی بهتره شهید بهشتی برای دندون

جدا؟ مرسی عزیزم...😭 بعد ی سوال اینا که بومی نوشته مناطق محروم قبول شدن یعنی چی؟ من اسلامشهرم بومی حساب نمیشه؟

اول تهران رو بزن

بعد بهشتی

بعد ایران 

من موقعیت و فضای ایران رو بیشتر دوست دارم ولی سطح علمی بهشتی بالاتره، ایران حتی بعضیا میگن تیپ ۲ حساب میشه 

شهرهای دیگه هم بزن حتما، خانواده‌ت رو یه جوری راضی کن و حتی اگه شهر دور قبول شدی برو، اگر فقط تهران و حومه رو بزنی و قبول نشی، یا کلا نباید بری دانشگاه یا سال دیگه خیلی اذیت میشی برای کنکور و ترمیم یازدهم

ببین دوتا از بهترین هستن ولی ایران و اولویت بزن شهید بهشتی دوم تهران سومبزن همه شهر هارو حیفه واقعاا ...

اره همینکارو میکنم بعدش شهرستان های نزدیک رو بزنم؟ یا بر اساس تیپ بندی برم جلو ؟ یعنی مثلا دانشگاه های تیپ ۱ بعد تهران میشه شیراز اصفهان و تبریز که خیلی دورن... یا نه اینا زیاد مهم نیست اول سمنان و جاهای نزدیک بزنم؟

اره همینکارو میکنم بعدش شهرستان های نزدیک رو بزنم؟ یا بر اساس تیپ بندی برم جلو ؟ یعنی مثلا دانشگاه ه ...

اره براساس رتبه ات برو جلو 

مثلا احتمال قبولی پزشکی با رتبه تو توی کدوم دانشگاه بیشتره

فقط پزشکی میزنی ؟دندون و دارو و غیره و نمیزنی؟؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

جدا؟ مرسی عزیزم...😭 بعد ی سوال اینا که بومی نوشته مناطق محروم قبول شدن یعنی چی؟ من اسلامشهرم بومی ح ...

بومی محروم یعنی تعهدی، عاقلانه نیست تعهدی بزنی

شما بومی استان تهرانی و شانس بالاتری نسبت به بوم‌های دیگه برای قبولی در دانشگاه‌هاش داری

جدا؟ مرسی عزیزم...😭 بعد ی سوال اینا که بومی نوشته مناطق محروم قبول شدن یعنی چی؟ من اسلامشهرم بومی ح ...

قربونت 🌷 

بومی مناطق محروم فکر میکنم تعهدی باشه تاجایی که یادمه

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

اول تهران رو بزنبعد بهشتیبعد ایران من موقعیت و فضای ایران رو بیشتر دوست دارم ولی سطح علمی بهشتی بالا ...

منم خودم بهشتی خیلی دوست دارم قبول شم 🥲 دانشگاه قبلیمه وقتی رشته م انسانی بوده...ولی احتمال قبولیم مشاوره گفت ۲۰ درصده تهران کرج گفت صد در صد میاری.. ولی من میگم بعد دانشگاه های تهران شیراز اصفهان و تبریز که بالاتر از کرجه رو نزنم؟؟ یا فرقی ندارن؟

اره همینکارو میکنم بعدش شهرستان های نزدیک رو بزنم؟ یا بر اساس تیپ بندی برم جلو ؟ یعنی مثلا دانشگاه ه ...

تبریز و شیراز دورن، ولی اصفهان خیلی خوبه هم فاصله‌ش هم سطحش، به نظرم اولویت اول اصفهان باشه بعد سمنان و ...