2777
2789
چطوریع ؟!

روبیکا پیام بده

راهنمایی میشی عزیزم

@S_vhd62

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
روبیکا پیام بدهراهنمایی میشی عزیزم@S_vhd62

آیدیه خودته؟!

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیدیه خودته؟!

بعله

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
اون تاپیک ترکید نتونستم جوابتو بدم خدایی خجالت نمیکشی؟ تو چقدر عقده داره چقدر بیکاری ک تاپیکای بقیه ...

عزیزم من ک تاپیکتو ذخیره نکردم 

فقد چون ب افغانی ها فش ندادم شما گفتین افغانی هستم منم گفتی افغانی بودن بهتره تا.،،هر چن افغانی نیستم 

الآنم ب نی نی یار گفتم ،اگ شرط تو سایت بودن اینه ک ب افغانی ها فش بدم و آرزوی مرگ کنم براشون میزارم میرم چون من بی دلیل ب کسی فش نمیدم شاید فک کنین خودم افغانیم ک اینجوری میگم ن خیر افغانی نیستم فقد دوس ندارم توهین کنم

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

عزیزم من ک تاپیکتو ذخیره نکردم فقد چون ب افغانی ها فش ندادم شما گفتین افغانی هستم منم گفتی افغانی بو ...

من گفتم اسی خودش داره زجر میکشه شما همهی نگید پس حقته و فلان

ببین دختر خوب من از تو بزرگترم خوب میدونم چی میگم و چی میشنوم

شما تو همه تاپیکا همشششش داره خانما رو میکوبی چراااااا؟؟؟؟ 

دلیلش؟؟؟؟ 

سعی کن انقدرررر درگیر بقیه نشو

من گفتم اسی خودش داره زجر میکشه شما همهی نگید پس حقته و فلانببین دختر خوب من از تو بزرگترم خوب میدون ...

خانومارو میکوبم چون خودم خانومم دوس ندارم خودشونو بی ارزش کنن درضمن من نگفتم طلاق بگیره فقد گفتم یکم ب فکره خودش باشه مگه اجباره با مردی باشع ک انقد اذیتش می‌کنه 

درضمن اون کاربریم ک تاپیک سرطانو مسخره کرد امیدوارم همون مشکلی ک من ب خاطر سرطان میخام سرش بیاد 

چطور میتونین انقد راحت راجب آدما قضاوت کنید

خانومارو میکوبم چون خودم خانومم دوس ندارم خودشونو بی ارزش کنن درضمن من نگفتم طلاق بگیره فقد گفتم یکم ...

من چیزی نگفتم از تاپیکات چون اخلاق اونجوری نبست مشکل بقیه رو به روش بیارم

حالا عر چی ولی سعی کن جایی ک اعصابتو به هم میریزه نمون مجبور نیستی حرفی بزنی ترک کن تاپیکو خب

بهر حال اگ از حرفام رنجیدی معذرت میخام ❤❤🌹

من هدفم یه چیز دیگه بود ک شما درکش کنید ولی بد عنوان کردم 

عزیزم شما درخاست اجرت المثل و نفقه رو ضمیمه پرونده کنید حتما یه وکیل خوب بگیرید تو این پرونده شما بر ...

وکیل داریم ولی از اینکه اینا باز برن اعتراض کنن عین سگ میترسم