2777
2789
نه. البته باید بفهمید چرا گریه میکنه .اگه تو مهد بهش خوش میگذره و بازی میکنه و گریه نمیکنه پس احتمال ...

مربی ها که در ظاهر خیلی خوب و شاد هستن ولی درونی نمیدونم چه جورین

آرامش عجیبی دارم😋
مربی ها که در ظاهر خیلی خوب و شاد هستن ولی درونی نمیدونم چه جورین

خب رفتارشون با بچه ها مهمه، از کسایی که قبلا بچه هاشون تو این مهد بودن آمار مربیا رو بگیر. مثلا اونایی که دوساله بچشون اونجاست. به نظرم اگه برخورد خوبی داشته باشن باز هم کافیه، به هرحال بچه ها اگه مربیشون باهاشون بد برخورد کنه بالاخره میگن به پدر مادرشون،  حالا اینکه گفت اذیت میکنه رو حتما ببین دلیلش چی بوده...شاید دنبال بهانه باشه نره مهد اینو گفته...یا واقعا برخورد خوبی نداشتن ...در هر صورت پیگیر باش. ببین اگه بچت اونجا گریه میکنه یا نق میزنه اونا برخورد بد نکرده باشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مربی مهدم 

اولا اشتباه بزرگی بچه رو با زور داخل مهد بردن .از تون جدا کردن .

چون بچه با یه محیط تازه و عریبه اشنا شده و میدونه مادر کنارش نیست .

شما باید کم کم ازش دور میشدی مثلا میگفتی ببین من اینجام از دوربین میبینمت ..

من خورم مخالف شدید مهدم .

چون واقعا از دور قشنگه همه مهربونن از نزدیک نه

موفق باشین

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
من مربی مهدم  اولا اشتباه بزرگی بچه رو با زور داخل مهد بردن .از تون جدا کردن . چون بچه با یه ...

وای با این حرفتون ته  دل مامانا رو خالی میکنید مهد هم یه تجربه جدید تو  زندگی بچه ها هستش مثل مدرسه رفتن که درسته که خوش نمیگذره ولی لازمه زندگیشون هستش

وای با این حرفتون ته  دل مامانا رو خالی میکنید مهد هم یه تجربه جدید تو  زندگی بچه ها هستش ...

شما نطرن خواستین و من تجربه ام رو گفتم .

تصمیم و اولویت با شماست دوست عزیز.

من نترسوندم خواستم مادر اگاه باشه البته مهد کودک خوب هم هست که مدیریت خوب داره.

من مخالفم بنا به دلایلی .

من ترجیح میدم بچه تحربه جدید زندگیشو تو محیط های بهتر بگذرونه نه زمان طولانی در مهد .

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟

سلام  اهالی شرق بیان تو ببینید چه خبره       اهالی شرق ببینید چه خبر

خوشحالم که بعد از گشتن این همه مهد یه مهد خوب و عالی را خدمتتان معرفی کنم   عالی...........

یه مهد خوب و نوساز با امکانات مونته سوری در شرق   خیلی دنبال این روش در شرق گشتیم البته من و خانمم  بنده خدا دیگه ناامید شده بود تا بالاخره هورشاد را پیدا کردیم چند مهد قبلی نه فقط کار بلد نبودن همگی می گفتن هورشاد نبرید ها ما کنجکاو شدیم که چرا  حالا قهمیدیم   .......

حالا که پسرمان چهار ماه انجاست واقعا به این مساله پی بردیم که تا چه حد رقابت  های ناسالم بین مهد ها چه  می کنه گوش کنید تا برایتان بگویم

مدیر هورشاد دو تا دکتری دارد مسلط به دو زبان است نویسنده و مترجم هم هست ارزیابی او را من تا بحال ندیده بودیم و نه شنیده بوردیم روز اول تمام مسایل و مشکلات زندگی ما و کودکمان را بیان کرد ما از تعجب شاخ در اوریدم تازه فهمیدیم چرا مدیران مهدهای ... و ... و... اینقدر جبهه گیری داریند بله مساله سر تحصیلات و علم است که متاسفانه هیچ مهدی در شرق ندارد الان پسر م ریاضیات عالی زبان عالی و از نظر استدلالی بی نظیر

از نظر استقلال و ادر اکی بی نظیر من از این مهد واقعا راضیم اگر هم شما از مهد های تهرانپارس ناامید شدید سری به این مهد بزنید

دو باره سلام یادم رفت راجع به جذب کودکان هورشاد براتون بنویسم 

پسرم من وابسته بود و تنها مهدی بود که اجازه می داد همسرم همراه پسرم در هر ساعتی از روز وارد سایت مهد شود حتی اگر موقع ناهار می رفت اجازه می دادند مادرش هم ناهار بخورد کیفیت غذا عالی البته به همین خاطر است که فقط متمولین تهرانپارس انجا می روند البته شوخی کردم 

دو باره سلام مطالب بالا را خواندم و یدیدم بعضی از اولیا نگران بد رفتار کردن با کودک در مهدهاهستند بلخصوص اونایی که کودک وابسته مثل من دارند

اولیا نگران

مهد هورشاد که پسرمن انجاست on line است من هر دقیقه پسرم را می بینم البته بعضی مواقع خاموش است اون هم به خاطر برنامه هایی  که از نظر اموزشی دارند و میخواهند رقبایشان کپی نکنند

گول این حرفا که مگر میشود مهد را تمام ساعات دید را نخورید من هم اولش باورم نمی شد ولی تنها مهد on line به معنای واقعی است نترسید برید و خودتان ببینید 

ای وای چقدر کم حواس هستم دکتر مرجان باب الفتح  که مدیر مسئول و موسس این جای بی نظیر است در بیست و نهم بهمن در کتابخانه ملی به عنوان اسطوره ی بانوی ایرانی در امر اموزش کودکان در کتاب تاریخ ایران ثبت میشوند بنر ان روی درب مهد هست خودتان بروید و ملاحظه کنید سطح زبان مهدعالیه پسر من کامل به زبان انگلیسی حرف میزنه و میخونه  کانال مهد هورشاد mahdehoorshad@  یه سری به کانالش بزنید در خالی از لطف نیست

با سلام خدمت دوستان عریز 

دختر من شبنم 6سالش هست 

شبنم تقریبا از 4 سالگی به مهد کودک هورشاد رفته 

دلیل اینکه ما شبنم رو به مهد فرستادیم این بود که خیلی گوشه گیر بود 

وقتی وارد مهد هورشاد شد روز به روز شاهد تغییرات تو شبنم بودیم

شبنم دیگه از حالت افسردگی در امده بود 

و الان میتونه به زبان انگلیسی فرانسه وترکی صحبت کنه

من و مادر شبنم شاغل هستیم نمیتونیم شبنم رو به پارک ببریم 

ولی مهد هورشاد کارما رو راحت کرده چون توش یه پارک واسه بچه ها گذاشته  

بر خلاف انتظارات من مهد هورشاد روی شبنم تغییرات خیلی مثبتی گذاشته

پیشنهاد میکنم که اگر مثل ما هستید به مهد کودک هورشاد سر بزنید 

مهد هورشاد فلکه دوم تهران پارس توی خیابان فرجام شرقی هست پلاک 82

خانم دکتر مرجان باب الفتح مدیر ارشد مهد هورشاد فوت نمودند و مطمین هستم هیچ کس دیگری نمیتواند جایگاه ایشان رو در این مقام پیدا کند و فوت این بزرگوارم و معلم مهربان و مادردلسوز را تسلیت عرض میکنم