2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو بیاید بگین ماهتون رو با چند تومن میبندید

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 48 پست
بهتر ...سخته واقعا به خودت ماهی چقدر میده ؟

هیچی نمیده بمن 

منم کم خرجم 

مگه چی بشه که ی لباسی جورابی برا خودم بخرم 

خوراک خونه و دارو و خوراکی برا بچه ها هم کلا با خودشه 

که خوراکی هله هوله هم نمیزارم برا بچه ها بخره 

لطف داری عزیزم ولا قسط ماهی شش هفت تومن دخترا هم جایی ندارن برن دیگه ولی نمیذارن زیاد به خرج بیوفتی ...

عزیزم...مادر مهربون 🥰خدا حفظتون کنه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی نمیده بمن منم کم خرجم مگه چی بشه که ی لباسی جورابی برا خودم بخرم خوراک خونه و دارو و خوراکی برا ...

عزیزم...خب همونه شما قانع و کم خرجی ☺️ یکم خرج بذار رو دستش 😉

بخدا اینقد خسته م از اینکه ۱۸ ساله نه قالی عوض کردم نه مبلی خریدم وحتی ی پرده هم نتونستم بگیرم   مهمونی هم میشه گفت زیاد میدیم شاید در ماه حداقل ی مهمونی با جمعیت زیاد وحداقل دو نوع غذا میدیم

بخدا اینقد خسته م از اینکه ۱۸ ساله نه قالی عوض کردم نه مبلی خریدم وحتی ی پرده هم نتونستم بگیرم مهم ...

زنده باد ...والا مهمونی دادن الان خودش یه هزینه هنگفت هست

اونم هر ماه میتونید بدید ...دم شما گرم 👌👌 

عزیزم...خب همونه شما قانع و کم خرجی ☺️ یکم خرج بذار رو دستش 😉

مثلا چه خرجی 

با وجود بچه نمیشه برم کلاس و باشگاه قبل بچه کلاس زبان انلاین ثبت نام کرده بودم که تموم شد دوره ش

لوازم ارایش منو میبره پیش مغازه دوستش منم چیزایی که لازم دارم برمیدارم نمیدونم چقد میشه چون خودشون باهم حساب میکنن 

عمل زیبایی هم خوشش نمیاد 

لباس هم دیر ب دیر میخرم 

دوساله کتونی نخریدم چون کفشای قبلیم تمیز و سالم بودن ولی اول تابستون یک صندل بیرونی خریدم 

شما ی کم خرج پیشنهاد بده چکار کنم 

بخدا اینقد خسته م از اینکه ۱۸ ساله نه قالی عوض کردم نه مبلی خریدم وحتی ی پرده هم نتونستم بگیرم مهم ...

همیشه صورتمونو با سیلی سرخ نگه میداریم هر که ندونه فک میکنم اوضاع مالی بدی نداریم  

مثلا چه خرجی با وجود بچه نمیشه برم کلاس و باشگاه قبل بچه کلاس زبان انلاین ثبت نام کرده بودم که تموم ...

عزیزم😍

من خودم چرت و پرت زیاد میخرم 😄لباس و لوازم آرایش و عطر اکسسوری 

باشگاه بخاطر تنبلی نمی‌رم فعلا 

اما در نظر دارم کلاس موسیقی برم 

همیشه صورتمونو با سیلی سرخ نگه میداریم هر که ندونه فک میکنم اوضاع مالی بدی نداریم

خدا برکت بده به مال و سلامتی به تنتون💝

عزیزم😍من خودم چرت و پرت زیاد میخرم 😄لباس و لوازم آرایش و عطر اکسسوری باشگاه بخاطر تنبلی نمی‌رم فعل ...

من چرت و پرت الکی خوشم نمیاد بخرم چون از شلوغی خونه و توی لوازمام که شلوغ باشه بدم میاد 

اول چیزی که میخام بخرم میبینم توی خونه جا برای نگهداریش دارم یا نه استفاده میکنم یا نه 

بعد میخرم خسیس نیستم اما چیزی که بدردم نخوره نمیخرم