2777
2789

پزشکی تعهدی  ارزشش و داره؟ تعهد یک و نیم برابر و میگم

من تو تهران دانشگاه ایران و میارم

ولی نمیدونم چه غلطی کنم اصلا حالم خوب نیست مثل خر تو گل گیر کردم

داروسازی آزاد هم میارم شهرستان ولی دلم نمیخواد برم خوابگاه شخصیتم نمیتونه تحمل کنه

تهران هم دانشگاه های تاپ بینایی سنجی و رادیولوژی و دامپزشکی و بیوتکنولوژی ناپیوسته میارم

اگه علمش و دارید راهنمایی میکنید؟

خواهرم پزشک هستش، کلا پزشکی، رشته ی خیلی سخت هستش. تعهد، یک و نیم برابر که بازم خوبه. دوران ما پزشکی تعهدی، سه برابر مدت تحصیل، تعهد داشت و خیلی ها انتخاب میکردن. خواهر من پارسال تخصص قبول شد، از پزشکی عمومی موندن هم متنفر بود، میگفت وقتی پزشکی عمومی باشی، انگار باید در مورد همه چیز سررشته داشته باشی، از طرفی مردم هم خیلی سوادت رو به عنوان پزشکی عمومی قبول ندارن و برای هر مشکلی دوست دارن برن پیش متخصص، در دوران ما قانون پزشکی تعهدی این بود، که حداقل نصف تعهد باید در محل خدمت به عنوان پزشکی عمومی کار کنی و در اون مدت، نمیتونی تخصص بخونی. بعد از سپری شدن نصف تعهد، میتونی برای تخصص بخونی و باقیمانده ی تعهدت هم باید به عنوان پزشک متخصص در همون محل خدمت کار بکنی. به نظرم تعهد یک و نیم برابر بازم خوبه ولی تعهد سه برابر مدت تحصیل که در دوران ما بود، وحشتناک بود ولی بازم خیلیا انتخاب می کردن. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم پزشک هستش، کلا پزشکی، رشته ی خیلی سخت هستش. تعهد، یک و نیم برابر که بازم خوبه. دوران ما پزشکی ...

بله اخیرا یک و نیم برابر اضافه شده

ولی بازم شک  دارم

الان هم وقتی نصف تعهد و بگذرونیم میتونیم تخصص بگیریم

ببخشید میشه بگید چرا رادیولوژی نه؟

من خودم یکی از پیرا ها میخونم 

با بچه های رادیو در ارتباطم 

شما در هر صورت نمیتونی مطب بزنی و فقط میتونی زیر دست رادیولوژیست کار کنی ب عنوان تکنسین 

و از طرفی رشته خطرناکیع از بابت اشعه هاش و اینکه اون حس مفید بودن رو ب نظرم القا نمیکنه 

درسای سخت پاس میکنید ولی نهایت کارتون زدن یه دکمه س و تمام 

و با ادامه دادنش تغییری تو وضعیت زدن مطب و اینا ایجاد نمیشه 

بله اخیرا یک و نیم برابر اضافه شدهولی بازم شک دارمالان هم وقتی نصف تعهد و بگذرونیم میتونیم تخصص بگی ...

خوبه عزیزم انتخاب کن به نظرم.تعهد شما میشه ده سال و نیم. پنج سال پزشکی عمومی موندن خیلی زیاد نیست. یعنی شما میتونی در سی سالگی بری دنبال تخصص. الان خیلی از پزشک ها بدون تعهد در همین سی سالگی تخصص قبول میشن. 

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»