2777
2789
عنوان

موهای مادرم را شانه میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم چقدر قشنگ نوشتی مطمین باش دعای خیر مادرت باهاته

خداوند خوبی رو بدون جواب نمیزاره امیدوارم بهتزینها برات رقم بخوره

هر روز بنویس خیلی دوست دارم بخونم بازم 

اگر پیج اینستا داشته باشی تا نوشته هات رو بزاری بگو تا فالوو کنیم

سلام عزیز دلم چقدر قشنگ نوشتی مطمین باش دعای خیر مادرت باهاتهخداوند خوبی رو بدون جواب نمیزاره امیدوا ...

ممنونم. با اینستا نتونستم ارتباط بگیرم... امروز یه اعضای توییتر پیوستم و صفحه ای به نام Masoumaa باز کردم. فعلا چیزی درج نکردم... اصلا با توییتر آشنایی ندارم

ممنونم. با اینستا نتونستم ارتباط بگیرم... امروز یه اعضای توییتر پیوستم و صفحه ای به نام Masoumaa باز ...

کار خوبی کردی کم کم آشنا میشی چم و خمش دستت میاد منم سر میزنم به صفحه آن

برای مطالبی مثل داستان شنیدم که توییتر بهتره

چون متن محوره...مرسی از انگیزه ای که بهم میدی دوست من

سلام گلم یکی دو روزه باهات اشناشدم هی اسمتا سرچ میکنم چیز جدیدی نوشته باشی بخونم

اماهیچی ندیدم لطفااگروقت کردی بنویس ازخودت

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده

سلام گلم یکی دو روزه باهات اشناشدم هی اسمتا سرچ میکنم چیز جدیدی نوشته باشی بخونماماهیچی ندیدم لطفااگ ...

خیلی دلم میخاد از پسر مرموز همسایه بشنوم 

ک چجوریه و چرا اخلافاش اینه خس میکنم رازی داره خیلی کنجکاوم

واقعامرموزه

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده

خیلی دلم میخاد از پسر مرموز همسایه بشنوم ک چجوریه و چرا اخلافاش اینه خس میکنم رازی داره خیلی کنجکاوم ...

قبلا پروفایلش رو توی تلگرام می دیدم... اما الان برام نمیاد. ولی چندوقت پیش از گوشی برادرم البته با اجازه برادرم چک کردم اونجا میتونم پروفایلش رو ببینم.... حالا نمیدونم به نظرت شماره منو بلاک کرده؟ اما چرا؟ منکه نه مزاحمش میشم نه کاری باهاش دارم

قبلا پروفایلش رو توی تلگرام می دیدم... اما الان برام نمیاد. ولی چندوقت پیش از گوشی برادرم البته با ا ...

اگربلاک کرده ک برات میزنه بازدید براخیلی وقت پیش

زده؟ 

قبلا پروفایلش رو توی تلگرام می دیدم... اما الان برام نمیاد. ولی چندوقت پیش از گوشی برادرم البته با ا ...

الان تلگرام چک کردم تو خریم خصوصیش قسمت پروفایل زده ک میتونه عکسلی پروفایلشا کیاببینن

یا همه

یاهیچکس

یامخاطبا

شاید شمارت پاک کرده ومخاطبش نیستی

ک اگرباگوشی داداشت دیدی ک هست لابد شماره داداشت سیو داره

درغیراینصورت میتونی باشماره ای ک اون نداره ازتون چک کنی اگر باز پروفایل میبینی یعنی شما بلاکی اختمالا