2777
2789
واین ممنونم از راهنماییتون🥰

اون چیزی ک میخوای بشه بهش بگو هست 

مثلا میگی خسیسه نگو بهش خسیسی و فلان 

یکم ولخرجی کرد یا یه خرج کرد بگو ممنون خوب تو هسی چیزی ک بچه ها میخوان زود میخری هندونه بزار زیر بغلش اگر هی بهش بگی خسیس دیگه میگه اینکه منو خسیس میدونه پس ولش کن 

و اینکه شوهرتو هیچ وقت مقایس با کسی نکن 

عزمزمه میشه از نصیحاای مادربزرگت از روشاش بگی من تند زبونم یخورده زود عصبی میشم آخه تو خونه پدری خیل ...

عزیزم

ببین اون دوران رو فراموش کن

درکت میکنم

بخدا من شوهرم داد که میزد یه وقتایی

اصن هیچ نمیگفتم حتی قهر هم نمیکردم

همونجور عادی بودم ، انقدر شرمنده میشد

که خودش ناراحت میشد بابت رفتارش

الان هیچ وقت داد نمیزنه هیچ وقت

بارها قبلا میگفت اون پیرهن منو چرا نشستی؟

هر کی بود میگفت مگه کلفتتم؟

ولی یاد گرفتم اون پیرهن رو باید زودتر بشورم

من حتی برام بره بالای کمد وسیله بیاره هر کی بیاد ببینه بگه این رو کجا گرفتی، من حتماااا قید میکنم که رو کمد بود شوهرم برام اوردش، اون سر دنیا که باشم گیر بیفتم از خودش میزنه برا من.

همیشه همیشه همیشه میگه با دوستام دورهمی که میشینیم از نق زذن و غر زدن و جیغای و اخلاقای رو اعصاب زناشون که میگن، من ذوق میکنم که تو این طوری نیستی.

مادربزرگ خدا بیامرزم همیشه میگفت صبر و سیاست.

مردها عاشق تعریف و تشکرن میگفت اگه مردتون

دو کیلو خیار گرفت نیم کیلوشو خیارشور بنداز کل سال بگو همون خیاریه که تو گرفتی ببین چی شده، نیم کیلوشو سالاد کن هی بگو خیارش خوب بوده نیم کیلوشو نمک بزن بگو دلم حال اومد از خیارایی که گرفتی و نیم کیلوی بعدی شو ابدوغ خیار کن بکو خستگیم در رفت بخاطر خیارا. به همه نوه ها اینو میگفت.

مادرشوهر تنش اگه پیش میاره خواسته یا ناخواسته من حرفی نمیزدم خودش میرفت به مامانش میگفت زن من که جز احترام هیچی نذاشته، اونا رو هم تو مشت گرفتم. البته خدایی دوسشون دارم، بدون سیاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه درمورد من نظرتو بگی که چه کاری میتونم بکنم ؟من اصلااااااا و ابداااااااا نمیتونم خودمو کنت ...

عزیز دلم من کی باشم که در مورد شما نظر بدم

ولی

دو تا کار انجام بده

اول به خاطر خودت و قلبت دیگرانو ببخش

وگذشته رو فراموش کن 

فکر انتقام نباش

به قول جاریم با خدا معامله کن

بگو خدایا در قبال همه ی بدی های دیگران از خودت آینده روشن و خوب میخوام

ودوم همون که به اسی گفتم از گیاهان آرامبخش استفاده کن

وکمی هم غرور و لجبازی رو بذار کنار

غرور زیبنده ی زن نیست 

زن باید لطیف و مهربان و با ادب باشه

طب سنتی بره ارام بخش بخوره که با ارامش کامل با خونسردی کامل روان مرد بهم بریزه 🤣🤣🤣 اسی باید راه ش ...

خیلی از مشکلات آدما به خاطر طبع شونم هست

قبل از خندیدن کامنت رو خوب بخون

اول راهکار دادم بعد گفتم طب سنتی