خانوما من ۷ هفته و ۴ روزمه دیروز رفتم دکتر برای سونوی قلب گفت ضربانش ۱۵۰ تا ۱۶۰ میشه برای یه هفته دیگه هم برام سونوی nt نوشت امروز تو سایت دیدم بین ۱۱ تا ۱۳ هفته این سونو انجام میشه چرا آنقدر زود برام نوشته یعنی مشکلی دیده؟ توروخدا اگه میدونید بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برگه سونوتو نگاه کم ببین چند هفته ای .... ۱۲ هفته هم انشاالله برو سونو ان تی .... خداروشکر صدای قلبم شنیدی خیالت راحت ..... الکی به خودت استرس نده .... بچه تو بسپر به خدا
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
عزیزم اولا ک ترس خودش تو هفته های اول بارداری اصلاااا خوب نیس الکی ب خودت استرس نده بعدشم چ اشکالی داره اخه وقتی دکترت صلاح دونستع نوشته برو حتما ب صلاحته ک زودتر نوشته بری