خانم ها من خودم اصلا لهجه ندارم و پسرم از اول پیش خودم و خانواده م بوده و تا ۳،۴سالگی کاملا بدون لهجه حرف میزد اما یه مدت هست کاملاااا لهجه ی ترکی شوهرم و خانواده شو گرفته با اینکه حتی خانواده ی شوهرمو شاید دوماهی چند روز میبینه.بیشتر از دو کلمه ترکی بلد نیست ولی به شدت لهجه دار حرف میزنه،هررررر جااا میرم بهم میگم چه طور خودت بدون لهجه حرف میزنی اما بچه ت آنقدر لهجه داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو شهر من که زندگی می کنیم همه فارسی حرف میزنن،دوستای مدرسه و محله ش فارس هستن.کلاس هاش همینطور.تلوی ...
مشکل شمااینه که لهجه داشتن رو ایرادمیدونی لهجه هرکس نشون دهنده اصالت وریشه اون فرده حالابقیه بگن هم مهم نیست طرف داره زبان دیگه رو حرف میزنه انتظارداری مثل فارس زباناحرف بزنه
ما الان تو مسافرتیم و شیرازیم دیشب هوا خوب بود و خنک ولی روز گرمه افتابه
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....