2777
2789
عنوان

لهجه ی پسرم

1327 بازدید | 85 پست

خانم ها من خودم اصلا لهجه ندارم و پسرم از اول پیش خودم و خانواده م بوده و تا ۳،۴سالگی کاملا بدون لهجه حرف می‌زد اما یه مدت هست کاملاااا لهجه ی ترکی شوهرم و خانواده شو گرفته با اینکه حتی خانواده ی شوهرمو شاید دوماهی چند روز میبینه.بیشتر از دو کلمه ترکی بلد نیست ولی به شدت لهجه دار حرف میزنه،هررررر جااا میرم بهم میگم چه طور خودت بدون لهجه حرف میزنی اما بچه ت آنقدر لهجه داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهم فارسی حرف میزنیم ولی دخترم لهجه شیرازی غلیظ دارع انگار هفت جدو آبادش شیرازیع

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

من عاشق لحجه هام چون نشون دهنده اصالت یک فرده ک نشون میده ک تو اصالتت رو فراموش نکردی و بهش احترام میزاری 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

ماهم فارسی حرف میزنیم ولی دخترم لهجه شیرازی غلیظ دارع انگار هفت جدو آبادش شیرازیع

سلام خوب هستیدـ. شما شیرازی هستین؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

تو شهر من که زندگی می کنیم همه فارسی حرف میزنن،دوستای مدرسه و محله ش فارس هستن.کلاس هاش همینطور.تلویزیون فارسی میبینه اما به شدتی لهجه داره که انگار مثلا یکماه هست از اردبیل اومده ..نمیدونم چه کار کنم ،دیگه کسی نمونده که بهم نگه چرا انقدر لهجه داره

سلام خوب هستیدـ. شما شیرازی هستین؟؟

اصالتن لریم ولی شیراز زندگی میکنیم

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺