2777
2789

نمی‌پرسم میشه یانه؟ 

نمی‌پرسم میتونم یا نه؟ 

چون باید بتونم تا مثل دیشب 

یه عده آدم مریض و عقده ای 

مسخره‌م نکنن... 

تا مضحکه نشم ...

و بتونم با افتخار کارناممو 

برا هر کسی که خوب یا بدمو 

میخواد شِیر کنم! 

اونا از دغدغه های من 

از مادر بودن و تاهل چیزی 

نمی‌فهمن اما نمک میپاشن 

رو زخمی که تازه‌ست 

شاید باید گذر میکردم از حرفاشون 

اما من به عنوان یه عامل محرک برا 

خودم و اهدافم در نظر گرفتم!

و همه جونمو میذارم برا هدفم 

از شما عزیزان می‌خوام فقط دعام کنید 

من شرایطم سخته و تنهام 

امیدم به خداست و دعای شما و پدر مادرم 

این آخرین تاپیکم در سال ۱۴۰۳ و تاپیک بعدی 

دقیقا روز اعلام نتایج و رتبه‌ست🙂🌱 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
ان شا....عزیزم تو راهت استوار و محکم و با اراده باشی منتظر اون روز هستیم بخایی میتونی . 🙂🙂

ممنون عزیزم 🩷 

میتونم یه عهدنامه می‌نویسم و تمام توانمو میذارم 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاالله موفق باشی چند سالته ؟ باید ترمیم هم بزنی خواستن توانستن است😊

ممنون عزیزم 

می‌دونم شرایط سخته اما امیدم به خداست 

۱۹ سالمه

ممنون عزیزم می‌دونم شرایط سخته اما امیدم به خداست ۱۹ سالمه

اوه یه جوری گفتی که من فکر کردم۲۵ سالته😄 معلومه که میتونی ✌✌✌✌✌ انشاالله خدا کمکت میکنه و خواستت میرسی گلم . دختر منم همسن شماست و اونم شروع کرده بخوندن  متاسفانه نتونست سال کنکور اول و دومشو خوب بخونه. ولی شروع کرده  انشاالله خدا بهردوتون نگاه کته و کمکتون کنه .میشه برای دخترم دعا کنی😔 خیلی استرسیه  متاسفانه واین خیلی بده

ان شا‌الله توکل به خدا😍❤️

ممنون گلی

اوه یه جوری گفتی که من فکر کردم۲۵ سالته😄 معلومه که میتونی ✌✌✌✌✌ انشاالله خدا کمکت میکنه و خواستت می ...

چشم حتماااا 😍😍 ان‌شاءالله به بهترین جاها میرسن و موفقیتشون‌رو جشن می‌گیرین 

من سال اول کنکور ندادم باردار بودم 

سال دوم که امسال میشد فقط دی تا بهمن خوندم و شب کنکور بازم از رتبم راضیم چون به نسبت هیچی نخوندنم خوب بود 

اما امسال با یه پسر یکسالِ می‌خوام صد خودمو بذارم تابشه 

و یه نکته خیلی خیلی مهم خوشحالم برا دخترتون که مادرش شمایید و بیشتر از قبولی به فکر سلامت روان دخترتون هستین... خیلی برام خوشحال کننده بود 🩷

چشم حتماااا 😍😍 ان‌شاءالله به بهترین جاها میرسن و موفقیتشون‌رو جشن می‌گیرین من سال اول کنکور ندادم ...

عزیزم شما لطف دارید .انشاالله تن بچه ی گلتون سلامت باشه .انشاالله خدا دست هر دوتونو میگیره و سال دیگه این موقع من خبر خوشحال کننده ای  از رتبه دخترمو همینجا بهت میگم و شما هم خبر خوش حال کننده رتبتونو   بهم میگید ✌✌✌✌✌ به امید اونروز  توکل میکنم بر خدا و تاپیکتونو ذخیره میکنم 😍❤

عزیزم شما لطف دارید .انشاالله تن بچه ی گلتون سلامت باشه .انشاالله خدا دست هر دوتونو میگیره و سال دیگ ...

خیلی ممنون 😍

حتما این خبر رو می‌شنوم و کارنامه با درصدهای عالی رو براتون می‌فرستم امید به خدا 

خدانگهدار