2777
2789
عنوان

سیلی زدم تو‌گوشش آروم شدم

1674 بازدید | 65 پست

نامزدم آدم لجباز و یکدنده و مغرور و حسوده

همیشه عصبیم میکنه بعد میکشه کنار و تلاشی برای اروم کردنم نمیکنه ینی علت عصبی بودن من خود خودشه وگرنه من دختر آروم‌ و‌منطقی هستم.

وقتی میره روی دور حرف زدن و غر زدن دیگه از منبر پایین‌نمیاد هرچقدم بگم بابا بسه غلط کردم حرف زدم کوتاه نمیاد یکریززززززز فک‌ میکنه و مشکلات ماه ها قبل رو نبش قبر میکنه.

امروز با تمام خانمی و آرومی و مهربونیم که همه عاشق اخلاقمن و برام احترام خاصی قائلن توی فامیل و محل کار که کادر درمانم و روزانه با کلی پزشک در ارتباطیم ، 

یکی خوابوندم توی گوشش حس کردم جیگرم خنک شد .

میشه بجای لایک واسه آرامش روح و قلبم ی صلوات بفرستی؟🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادت باشه نامزدت این کار تو هیچ وقت فراموش نمیکنه و به وقتش تلافی میکنه و پرده حیا بینتون برداشته شد مردا چیزی رو بدون تلافی نمیزارن و به اون مجوز زدن رو خودت صادر کردی

یعنی امید داری با این کارا این زندگی ادامه داشته باشه؟

چندبار بخاطر اخلاقش‌ قصد بهم زدن رو داشتم. ولی اون قبول نمیکرد و واسطه میفرستاد واسه صحبت کردن با من.

منم بخاطر علاقه ای که بینمون بود کوتاه می اومدم. حتی واسطه هاشم میدونستن کاملا حق با منه ولی میگفتن بخاطر عشقی که بینتونه کوتاه بیاین.

خسته شدم از رفتارش...حسادت هاش به تک تک اعضای خانواده م .... به فامیلام ... به دوستای خودش... به گیر دادناش... جدیدا فاز برداشته میگه نباید بری سرکار چون محل کارت آقا هست😐😐😐

میتونم بدونم واکنش ایشون چی بود؟

راستشو بگم باورت میشه؟؟

اولا خودش میدونست حق با منه ، هیچی نگفت . دوما بعد سیلی رگبااااااااااری شروع کرد به ادامه حرفا و نبش قبر کردناش. منم بهش گفتم از زندگیم بیرون. سکوت کرد چیزی نگفت و رفت.

اینم‌بگم خیلیییییی هواداریشو کردم تاالان و پر و بال بهش دادم. همیشه باهاش یجور رفتار میکردم که تو بهترین و ارزشمندترین مرد دنیایی ولی اون همیشه منو تحقیر میکنه با کلامش. ی رفتارهایی داره ک واقعا قابل تحمل نیستن

یادت باشه نامزدت این کار تو هیچ وقت فراموش نمیکنه و به وقتش تلافی میکنه و پرده حیا بینتون برداشته شد ...

خیلی تلاش کردم واسه بهم زدن اونم بخاطر اخلاقش ولی هربار جلوی این قضیه رو گرفت که توروخدا عشق بینمون بهم نزن. وای واقعا دیگه خسته شدم از رفتارش

خیلی تلاش کردم واسه بهم زدن اونم بخاطر اخلاقش ولی هربار جلوی این قضیه رو گرفت که توروخدا عشق بینمون ...

اما دلیل خوبی برای این کار نیست حداقل له حرمت روزای خوشی که داشتید مثل دوتا انسان بالغ از هم جدا میشدین 

راستشو بگم باورت میشه؟؟اولا خودش میدونست حق با منه ، هیچی نگفت . دوما بعد سیلی رگبااااااااااری شروع ...

از آدمای نارسیست متنفرم 

به نظرم همسرتون هم بر این باوره که مرکز جهانه ، از اون کسی بهتر نیست و آسمون دهان گشوده و ایشون افتاده روی زمین 

😂

با احترام البته 

.    

جریان چی بود؟واکنشش چی بود؟

داشتیم باهم حرف میزدیم در مورد سرمایه گذاری کردن. شروع کرد به منطق و برهان آوردن که من پول ندارم . گفتم باش عزیزم بیخیال این سرمایه گذاری میشیم کلا بیا حرفا خوب بزنیم .

دیدم رفت بالا منبررررررر. که نمیخوام سرمایه گذاری کنیم... نمیخوام پولتو هدر بدی... نمیخوام فلان و بهمان

منم سکوت کااامل . همه ش میگفتم عزیزم بسه دیگه اصلا بیخیالش. گفت و گفت و گفتتتتتتت کلی نبش قبر کرد گذشته رو . منم بعد نیم ساعت سکوت رو شکستم و ی سیلی زدم تکی گوشش چون هرچی با مهربونی حرف میزدم تمام نمیکرد کلامشو.

سعی کردید با تعریف از اخلاق و شخصیت خودتون قضیه رو معکوس جلوه بدین.همین خشونت فیزیکی کافیه برای شناخت از روحیه ی شما.اشتباه بزرگی کردین.این رابطه بعد از این اتفاق امیدی به درست شدنش نیست.از این آقا شخصیت و اقتداری موند؟؟😔

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫